2777
2789
عنوان

التماس دعا

153 بازدید | 31 پست

میشه به نیت سلامتی جنینم یه صلوات بفرستی

خدا خیرشو ۱۰۰برابر به زندگیت بده ان شاءالله 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

الهی خودت و کوچولوت صحیح و سلامت باشید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
الهی خودت و کوچولوت صحیح و سلامت باشید

الهی که هر چه از خدا می خوای بهت بده ان شاءالله 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
امشب برامنم دعا کنید

ان شاءالله  حاجت روا بشی در این شب قدر

الهی که هر چه از خدا می خوای بهت بده ان شاءالله 

فدااای تو عزیزدلم❣️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ایت الکرسی خوندم میشه تاپیک اخرم یه سر بزنین

خیلی تشکر منم برا شما صلوات میفرستم 

قدر و ۳ تا صلوات میفرستم برات عزیزم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
عزیزم چن هفته ایی فرستادم براتون میشه شمام برای من دعا کنین باردارم

ان شاءالله  خدا بهت سلامتی بده و بچه صحیح و سالم بغل بگیری

گلم من خدا روشکر ۱۶ هفته هستم 

حمد و قدر خوندم 🤲🏻❤🌹

خلی تشکر دوست عزیز منم برات آیه الکرسی میخونم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خیلی تشکر لطف کردین ان شاءالله ۱۰۰برابرش خیر و برکت به زندگیت بده