2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست

البته ک این عکسایی گذاشتی قدیمی شدن

من استخونی دوست دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سوال منم هست البته ک این عکسایی گذاشتی قدیمی شدن من استخونی دوست دارم

خواستم فرانسوی بخرم ،ولی اونا تازه مد شدن احتمال داره باز از مد برن ولی اینا از اول بودن هنوزم هستن

من پارچه کرم میخوام با استخونی فک کنم زیاد جلوه نکنه

خواستم فرانسوی بخرم ،ولی اونا تازه مد شدن احتمال داره باز از مد برن ولی اینا از اول بودن هنوزم هستن ...

اتفاقا فرانسوی از قدیم بوده تا الان

این منبتیا ی مدتی مد بودن

کلا تو لباس دکوراسیون و ... هر چی طرح ساده تر باشه از مد نمیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اتفاقا فرانسوی از قدیم بوده تا الان این منبتیا ی مدتی مد بودن کلا تو لباس دکوراسیون و ... هر چی طر ...

آره ساده هیج وقت از مد نمیره

ولی من این فرانسوی هارو تازه دیدم تو اقوام اصلا نداشتن 

کنسول و میز تی وی هم چوبی باشه ب نظرت خونه دلگیر نمیشه 

نه اصلا دلگیر نمیشه چوب همیشه قشنگه بخصوص الان که خیلی خیلی ترنده تازه بنظرم چوب تیره و مرغوب هم باشه که عالیه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
نه اصلا دلگیر نمیشه چوب همیشه قشنگه بخصوص الان که خیلی خیلی ترنده تازه بنظرم چوب تیره و مرغوب هم باش ...

کنسولم ومیز تی ویم فندقیه هرکی اومد خونم خوشش اومده ولی برای مبل یه کم دودلم که زیادی قهوه ای بشه همه جا

ببینید اگه متراژ خونتون ۱۵۰ به بالا هست سبک خونت رو کلاسیک انتخاب کن ولی اگه کوچیکتره خونت رو سعی کن نئو کلاسیک یا مینیمال استایل کنی بخصوص اگه جوان هستی این مدل مبلا رو که فرستادی انتخاب نکن 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
کنسولم ومیز تی ویم فندقیه هرکی اومد خونم خوشش اومده ولی برای مبل یه کم دودلم که زیادی قهوه ای بشه هم ...

باید مبلارو هم تو همین مایه ها انتخاب کنی دیگه دوست عزیز نمیشه رنگ چوبا فرق کنن

ببینید اگه متراژ خونتون ۱۵۰ به بالا هست سبک خونت رو کلاسیک انتخاب کن ولی اگه کوچیکتره خونت رو سعی کن ...

متراژخونم ۱۴۰متره پذیراییمم۶۰ متره بزرگه 

جوونم ولی دوباره دارم تغیر دکور میدم اگه خدا بخواد 

یه مدل دیگه فرستادم اونارو ببین عزیزم