2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 48299 بازدید | 342 پست
من لوله هامو برداشتم با دکتر اصف جاهدکتر ای وی افم هم دکتر میترافروتن بیمارستان بهمن بود این دکتر هم ...

عزیزم دکتر آصف جاه با توجه به عکس رنگی گفتن لوله هات بردارم یعنی تو عکس مشخص بود

و اینکه قبلا انتقال داده بودی

عزیزم دکتر آصف جاه با توجه به عکس رنگی گفتن لوله هات بردارم یعنی تو عکس مشخص بودو اینکه قبلا انتقال ...

عکس رنگی معلوم شد بسته ان تو ابن سینا چندبار انتقال دادم ک آخرش مشخص شد لوله هام هیدرو هستن و تصمیم گرفتم بردارن ک من رفتم پیش اصف جاه

در آخرم پیش دکتر فروتن بیمارستان بهمن مثبت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس رنگی معلوم شد بسته ان تو ابن سینا چندبار انتقال دادم ک آخرش مشخص شد لوله هام هیدرو هستن و تصمیم ...

عزیزم ببخشید سوالام طولانی شد چون منم مشکل شمارو دارم

یعنی قبل انتقال عکس رنگی نداشتی بگن هیدرو هستی

عزیزم ببخشید سوالام طولانی شد چون منم مشکل شمارو دارمیعنی قبل انتقال عکس رنگی نداشتی بگن هیدرو هستی

چرا عکس رنگی اولین اقدامم بود ولی در مورد هیدرو چیزی نگفتن

تا اینکه بعد منفی شدن ی دکتر تو ابن سینا شک کرد سونو نوشت  مشخص شدهیدرو هستم

بعدشم  قرار شد عمل کنم ی دکتر دیگه منو فرستاد سونوی تخصصی دکتر سعادت تو سعادت اباد رفتم  ک اونجا قطعی مشخص شد اندومتریوز هستم تا اون موقع اندومتریوز هم‌ مشخص نبود چون علامتی نداشتم

حالا فک کن لاپرا اومدن بکنن تو ابن سینا متوجه شدن چسبندگی شدید روده شدیدم‌ و فقط نافو سوراخ کردن و عمل رو‌جمع کردن

که‌دیگه من رفتم پیش اصف جاه ک کارش عالی بود عملم‌کرد

چرا عکس رنگی اولین اقدامم بود ولی در مورد هیدرو چیزی نگفتنتا اینکه بعد منفی شدن ی دکتر تو ابن سینا ش ...

منم پیش آصف جاه عمل کردم ولی لوله هامو نبستم الان چون دوبار منفی شدم شک کردن به لولم خود آصف جاه رفتم گفت عکست سالمه ولی دکتر خودم گیر داده بعد سعادت هم رفتم گفت که هیدرو نداری حین سونوگرافی  

برا تو سعادت موقع سونوگرافی هم گفت هیدرو داری

منم پیش آصف جاه عمل کردم ولی لوله هامو نبستم الان چون دوبار منفی شدم شک کردن به لولم خود آصف جاه رفت ...

اره سعادت گفت هیدرو دارم

ببین اصف جاه با چشم داخل رحمت و لوله هاتو دیده مطمئن باش هیدرو نیستی کیفیت پایین تخمک هم باعث منفی شدنه اونایی که اندومتریوز هستن تخمشون بی کیفیته 

منم بایر برم ولی میترسم نگیره. چون دکتر گفت آی وی اف هم ممکنه جواب نده.‌من ذخیره تخمدانم خیلی پایینه ...

دلیل اینکه میزان خونریزی پریودتون کمه رو نگفتن؟ واسه منم کم شده. دو روز یا سه روز میشم به زور

سلام هزیرم من تازه رفتم سیکل ای وی اف دکتر امپول سینال ۹۰۰داده باید روزی ۲۲۵واحد میزدم که چهار روزه تموم شه ولی اضافه اوردم نمیدونم‌چرا یعنی دارو وارد بدن نشده ؟؟تجربه ای ندارین

سلام 

من این ماه چهار ماه اقدامم پریودیم منظمه بعد این ماه باید ۱۰ بهمن میشدم بعد دو روز بیبی چک زدم یکی پر رنگ یکی هم همون لحظه هاله صورتی قشنگ دیده میشد کمرنگ نبود ولی پرنگ هم نبود شک کردم 

امروز بعد دو روز بعد از دوباره به مارک دیگه زدم مثل اون سری شد یکی پر رنگ یکی صورتی

یکم درد زیر دلم دارم 

فردا آزمایش بدم یا زوده؟

امیدوار باشم

شما تجربتون چیه

( آنقدر ذوق دارم از الان ایکر حاملگی گذاشتم)

می‌دونم شاید اینجا توی تاپیک اسی گفتم ولی فقط دنبال جوابم ببخشید

واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤

سلام من این ماه چهار ماه اقدامم پریودیم منظمه بعد این ماه باید ۱۰ بهمن میشدم بعد دو روز بیبی چک زدم ...

چند روز از تاریخ اصلی پریودیت عقب انداختی

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
سلام خانم هایی که پانکچر شدین، توی سونوهای قبل عمل چند تا فولیکول داشتین و بعد چند تا تخمک شد؟ فولیک ...

سونو اول ک میری سایز فولیکولا فرق میکنه باهم بعد باز امپول میدن ک رشد کنن قبل عمل نگفتن چندتادارم حدودی گفتن بهم اما نه تا تخمک کشیدن هشتا جنین شد

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺