2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 48308 بازدید | 342 پست
انشالله عزیزم ممنونم از دعای خیرت انشالله خدا جای تو دلیتو برات پر کنه الان ۳۱ هفتم طول سرویکسم شده ...

ممنونم ان شاءالله،تا چهار هفته دیگه زیاد تکون نخور رسید به۳۵ دیگه جای نگرانی نیست اگه آمپول ریه هم بزنی مشکلی براش پیش نمیاد نگران نباش عزیزم قرار نیست همه مثل هم باشن

ممنونم ان شاءالله،تا چهار هفته دیگه زیاد تکون نخور رسید به۳۵ دیگه جای نگرانی نیست اگه آمپول ریه هم ب ...

۲۸هفته ۶ تا امپول ریه زدم استراحت مطلق میکنم برام پساری گذاشته دیگه کاری ازم برنمیاد توکل به خدا هرچی قسمته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل بارداری دل درد کمر درد داشتی؟ من تازه مثبت شدم دل درد کمر درد دارم گاهی اوقات شیاف پروژسترون ...

ن نداشتم ولی چرا شیاف هرشب نمیزنی من تا سه ماه روزی دوتا داشتم صبح ث شب با یه امپولش

نه عزیزم اصلااا نگران نباش و‌روزهای خوشتو به خودت زهر نکن تو بارداری همچی طبیعیه حتی اگه شاخ در بیار ...

🤣🤣🤣 

خدا کنه برای همه تهش خوب باشه ادم خستگیش در بره 

فردا نوبت دکتر دارم اولین بار میرم دکتر 🤗ان شالله که همه چی خوب باشه

🤣🤣🤣  خدا کنه برای همه تهش خوب باشه ادم خستگیش در بره  فردا نوبت دکتر دارم اولین بار م ...

انشالله واقعا فقط یه ته و نتیجه خوبه که خستگی از تنمون بیرون میکنه انشالله بخوبی میگذرونی تا اخرش گلم❤️