2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 48304 بازدید | 342 پست
با دکترم تلفنی صحبت کردم گفت شیاف بذار یه صبح یه شب دارم استفاده میکنم 

اره شیاف تا سه ماه خوبه اصلا بی خیالش نشوادامه بده تازه احتماال داره ادامه هم بدی حواسم نبود من هنوزم شبی یکی میذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوما، منم سال قبل ۲ بار پانکچر شدم، دکترم میگه برای انتقال عجله نکن، میخواد که با دارو و ای یو ای پیش بریم ،اگه جواب نداد جنینارو انتقال بدیم چون من فقط ذخیرم پایینه مشکلی نداشتم دیگه ، اما خودم دل تو دلم نیست زودتر انتقال بدم صبرم تموم شده، فعلا ناچارم به حرفش گوش کنم چون اگه نتیجه نگیرم نمیتونم انتقادی داشته باشم 😞😞 

سلام خانوما خوبین .منم انتقالم اردیبهشت افتاد .البته من سه تا انتقال منفی داشتم گفتن قبل انتقال هیستروسکوپی وخراش انجام میدیم دیروز تماس گرفتم با مرکز نوبت عمل بگیرم گفتن تاریخ عمل مشخص بشه تماس میگیریم خودمون .دوروز قبل انتقال هم گفتن پی آر پی انجام میدیم .انتقالمم دومرحله ایه. تجربه هیستروسکوپی وخراش هیچکس نداشته ببینم چجوریه؟

تمام غصه های دنیا را میشه با یه جمله تحمل کرد.خدایا میدونم که میبینی 
سلام خانوما خوبین .منم انتقالم اردیبهشت افتاد .البته من سه تا انتقال منفی داشتم گفتن قبل انتقال هیست ...

منم اردیبهشت اولین انتقالمه خداکنه بگیره .مشکلتون چیه

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
ای کاش دکترت رو عوض کنی آیدا نجفیان خیلی دکتر بدیه برای من به خاطر سهل انگاری دکتر موقع انتقال  ...

یعنی چ😳😳😳

منم اردیبهشت اولین انتقالمه خداکنه بگیره .مشکلتون چیه

انشالله هردوتون مثبت بشیم .من شوهرم ازو اسپرمه اسپرم اهدایی گرفتم .از مرکز تماس گرفتن گفتن هیستروسکوپی نیازی نیست پریود شدی داروهاتو شروع کن بیا برا انتقال .انشالله ناامید نشیم  

تمام غصه های دنیا را میشه با یه جمله تحمل کرد.خدایا میدونم که میبینی 
انشالله هردوتون مثبت بشیم .من شوهرم ازو اسپرمه اسپرم اهدایی گرفتم .از مرکز تماس گرفتن گفتن هیستروسکو ...

دیگ احتمالش خیلیههه بار اول بگیره ازشما