2777
2789

سلام مامانای گل

من پوشک پمپرز آلمانی میزارم برای دخترم یه مدتی هم امتحانی روزهامولفیکس میذاشتم اما زودی چسباش شل میشه تو تن بچه شل وامیسته ....بجز مولفیکس پوشک ایرانی کدومش خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی فقط مولفیکس،    خب عزیزم پمپرز که عالیه چرا میخوای ایرانی استفاده کنی

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
ایرانی فقط مولفیکس،    خب عزیزم پمپرز که عالیه چرا میخوای ایرانی استفاده کنی

دوساعت به دوساعت عوض میکنمش تو خونه میخوام ایرانی بزارم اما بیرون میرم یا شبا همیشه پمپرز استفاده میکنم سایز2 میزارم...سایز1 همیشه پمپرز بود سایز 2 هم از هایپر گرفتم سه چهار بسته بسته ای 23تومن خوب بود الان هایپر نداره داروخونه هم 33تومن میده گفتم ایرانی امتحان کنم اگر خوب باشه لاقل روزا تو خونه ایرانی بزارم

من مولفیکس استفاده میکنم راضیم

مرسی قشنگم...من از همه چیز مولفیکس راضی بودم مخصوصا که نوار نشانگر هم داشت فقط یکم شل میشد و اینکه سایز2 هم جای بند ناف داشت وقتی چسباشو میزدم روی شکلکهاش شکم دخترمو اذیت میکرد بایستی میزدم پایینش...به هر حال مرسی عزیز دلم