2777
2789

هر چی بین من و شوهرم شده و من از رو عصبانیت حرف زدم گذاشته کف دست مادرش . اومد خونه با شوهرم بحثم شد 

گفتم تو باعث شدی هر چی میشه از چشم من ببینن  و تو منو خراب کردی در حالی ک من  تو رو بالا میبرم با اونکه خیری ازت ندیدم . گفت معذرت میخوام اشتباه کردم 

گفتم ابی ک ریختی . منو اونجا خراب کردی . حال منو بد کردی الان معذرت میخوای ؟ 

میتونی درستش کنی ؟ نه 

گفتم تو حرفایی زدی  ک بتونن منو قضاوت کنن  و شخصیت منو ببرن زیر سوال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم باهاش درددل کردم که مامانت فلان حرفو زده رفته گفته بهش🤣 به روی خودت نیار تو هم

اصلا بحث دردو دل نی .  اگ تاپیک قبلیم رو بخونی میفهمی   مادرشوهرم اصرار داره شوهرم بره  مراسم مادربزرگشون . ما هم ی قرون پول نداریم . مادرش برداشته گفته ک  زنت نمیذاره بیای ؟ 

شوهر منم برداشته گفته  من برا زنم لباس نخریدم ... زنم میگ تو ک مایحتاج من  تامین نکردی شمال رفتنت چیه ؟ در حالی ک من  نگفتم لباس میخوام ... گفتم من روزه ام  تو ی خرما نخریدی 

شوهرم بی اجازه مبلغ هنگفتی از حسابم برداشت  چون کارمند بانک اشنا بود فامیل درجه یک بود براش جا ب جا کرد  بعد  منم  ک فهمیدم قیامت ب پا کردم شوهرم رفت کف دست مادرش گذاشت ک زنم گفته تو دزدی 

شوهرم بی اجازه مبلغ هنگفتی از حسابم برداشت  چون کارمند بانک اشنا بود فامیل درجه یک بود براش جا ...

خب کار خیییلی بدی کرده شوهرت

حقش بوده 

الانم بزار بره مراسم به نظرم پس فردا عقده می کنه نمیزاره هیچ جا بری

مادرشم  نگذاشت ن برداشت گفت کی پر کرده زنتو گفته پول میخواد ؟ گفت از اون ۵۰ میلیون ۵ تومنش من بر میگردونم .

منم ک بی پول  و کار شوهرم باعث شد حسابی بیفتم تو دردسر و ب قرض بخورم و  بی پولی   

از ی طرف برای عید ی قرون پول دستم نبود و  ۵ تومن ک داد مادرشوهرم ریختم ب حساب طلبکار بازم بدهکارم  ... عیدم هیچ نخریدم   ماه رمضونمم فقط با سیب زمینی گذاشت 

انفدر درگیر بودم ک  گفتن نداره ...  مادرش گفت چرا زنت تشکر نکرده از من ک دارم بدهکاریش میدم ... 

منم از اعصاب خوردی گفتم مادرت تاوان گندکاری پسرش میده 

شوهرم رفته کف دستش گذاشته