2777
2789

دوستان من ۶ ماهه زایمان کردم اما تا الان وقتی زیاد می‌شینم یا ببخشید اما موقع ر.ا.ب.ط.ه خیلی درد دارم و اذیت میشم

یکم ‌ترشح هم دارم 

دو بار دکتر رفتم میگن بخیه هات خوب شدن و عفونت نداری 

چرا اینقدر درد دارم آخه شل شدگی و افتادگی رحمه؟ کسی تجربه داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخیه هات باعث شده واژن تنگ بشه بخاطر اونه خشکی اینا نداری ؟؟

اگه تنگ شده باشه باید چیکار کنم چون قشنگ حس میکنم روش فشار میاد 

خشکی واژن هم دارم اما تو ر.ا.ب.ط.ه ژل استفاده میکنم ولی بازم میمیرم و زنده میشم 

وای خدا زایمان چقد سختهههه هربار این تاپیکارو میبینم بدتر میترسم میخوام برای بارداری اقدام کنم ولی ...

ببین زایمان سخته اما همون روزی ک نی نی بدنیا میاد باور کن ک میشه بهترین روز زندگیت بهت قول میدم

ببین زایمان سخته اما همون روزی ک نی نی بدنیا میاد باور کن ک میشه بهترین روز زندگیت بهت قول میدم

شما مادرا واقعا خیلی مقدسین ک بعد اینهمه عذاب ک من فقط میشنوم و انقد میترسم بازم میگین شیرینه فقط بخاطر بچتون

هیچی دیگه انقدر رابطه داشته باش تا عادی بشه برا تنگی کاری نمیشه کرد که😅

اینقدر درد می‌کنه ک شوهرم نزدیک نمیتونه بشه دیوونه شدم 

ابن علائمش افتادگی رحم ک نیست؟

شما مادرا واقعا خیلی مقدسین ک بعد اینهمه عذاب ک من فقط میشنوم و انقد میترسم بازم میگین شیرینه فقط بخ ...

منم اوایل میترسیدم بچه اولمم بود ولی واقعا خدا قدرت تحملشو ب آدم میده 

الان بغلم شیر میخوره و خوابیده قیافشو ک‌ میبینم غم عالم و فراموش میکنم 

هیچوقت از زایمان نترس، دکتر خوب و بیمارستان خوب و تو اولویت قرار بدید و خیلی ریلکس برید و با نی نی برگردید 

اینقدر درد می‌کنه ک شوهرم نزدیک نمیتونه بشه دیوونه شدم  ابن علائمش افتادگی رحم ک نیست؟

اینو خودت باید متوجه بشی گلم ، ک دقیقا کجا درد می‌کنه چرا درد می‌کنه دردش چطوره ، بعد یا سرچ‌ کن یا برو دکتر ، شما حتی نمیدونی کجا درد می‌کنه که 

اینو خودت باید متوجه بشی گلم ، ک دقیقا کجا درد می‌کنه چرا درد می‌کنه دردش چطوره ، بعد یا سرچ‌ کن یا ...

گرفتار شدم بخدا 

خدا کنه دکترا تشخیص بدن فردا برم 

ممنون از راهنماییتون 

منم اوایل میترسیدم بچه اولمم بود ولی واقعا خدا قدرت تحملشو ب آدم میده  الان بغلم شیر میخوره و ...

الهییییی خدایا چقد حس خوب گرفتم ماشالله خدا خوشیتونو همیشگی کنه و فرزندتونو سرحال و خوشحال حس میکنم واقعا ترسم ریخت نوش جونش بشه 😍

الهییییی خدایا چقد حس خوب گرفتم ماشالله خدا خوشیتونو همیشگی کنه و فرزندتونو سرحال و خوشحال حس میکنم ...

ممنونم عزیزم

ایشالا شما هم خیلی زود و با شیرینی این حس و تجربه کنید