2777
2789

2ساله وقتمونو ابن سینا گذاشتیم بهمون گفتن تخمک پانکچر میشه اسپرم یه فرد کاملا بررسی شده رو تو آزمایشگاه لقاح میدن بعد چند روز انتقال می دن.حالا زنگ زدم میگن دیگه نوبت نمیدیم😖

من محب یاس میرم هم دولتی هم هم کارشون خیلی دقیقه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این که ناراحتی نداره . بذار بحساب خیر بودنش . شاید خدا میخاد از یه طریق دیگه بهت بچه بده که نوبتت رو لغو کردن. 

دوست من شوهرش مشکل داره . 3 بار آی وی اف کرد 

آخر کار گفت من دیگه خسته شدم رفت برا بهزیستی اسم نوشت 6 سال توی نوبت بود بچه ای با شرایط اون نبود بهش بدن یک خانواده پیدا شد که خواستند بچه دوقلوشونو موقع تولد یه قلش رو بهش بدن تا روز تولد پیش رفت  استخاره کرد خوب نیومد ، کنار کشید

گفت برای بار آخر هزینه میکنم میرم برای میکرو تا خدا چی بخاد . 

با اینکه شوهرش ضعیفه ضعیف بود دو تا جنین گذاشتن توی رحمش که خدا رو شکر دیروزرفت آزمایش ،دید بارداره . 

وقتی شما تلاشت رو می کنی و به نتیجه نمیرسی بدون خدا یطور دیگه برات مصلحت دیده 

صبور باش شاید خدایی کرد با اسپرم شوهر خودت  جنین تشکیل شد و  باردار شدی

من رویان میرم و راضی م حتی اگه وقت میزارم میدونم که جای تایید شده یی رفتم نتیجه کار مهمه علاوه بر زمان----- موسسه نوید تو شهرک غرب هست خلوت تره میگن اما من رو پزشکاشون شناختی ندارم فقط صاحب کشاف رو میدونم اونجاس ---هزینه هاشم بالاتره یه کم از جاهای دیگه

مرسی از همتون بازم اگه برا اهدا خصوصا اهدای اسپرم به صورتی که تو آزمایشگاه لقاح انجام بشه و جنین منتقل شه که شرعی باشه سراغ داشتید من میام سر میزنم واسم بنویسید.متشکرم

مرسی از همتون بازم اگه برا اهدا خصوصا اهدای اسپرم به صورتی که تو آزمایشگاه لقاح انجام بشه و جنین منت ...

استارتر جان شما از حکیم مومن تبریزی نتیجه گرفتی؟ میشه پیام دوستی منو بپذیری.