2777
2789
عنوان

کسایی که مخالفن نیان لطفااا ....

363 بازدید | 17 پست

چند وقته حس میکنم دعا کردم برام

هرجوری فکر می‌کنم جز دعا نمیتونه ایم نشونه هایی که دیدم باشه

دقیقا هم میدونم کار چه کسی هست متاسفانه 

پدرم دست رو هرکاری میزاره نمیشه نه میاد همیشه

اصلا آرامش نداریم 

انگاری‌همیشه یکی کنارمه داره اذیتم میکنه

مامانم همیشه استرس و دلهره داره 

اگر کسی تجربه داشته لطفا کمکم کنه چطوری باید باطلش کنم 

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛

اول خوب خونتونو بگرد ببین دعای نیست بعدش برو پیش یه دعا نویس

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث من تازه به کسی ک عاشقش بودم رسیدع بودم ک عمم متوجه شد خدا ازش نگذره خدا سرش بیاره من نمیبخشم رفت برام دعا گرفت الان هفت هشت ماه ک از عشقم جدا شدم انواع اقصام بیماری های روحی گرفتم همشم بخاطر دعاست من میدونم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

باید صدای اذان بزاری تو کل خونه پخش بشه نماز بخون 

با خدا ارتباط بگیر قرآن بخون

هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست

ان شاءالله که همه چی درست میشه

حرز امام جواد از جای معتبر بگیر

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

یه دعا نویس میشناسم عالی درجه یک با دعاهای تضمینی  در هر موردی

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

یه دعا نویس میشناسم عالی درجه یک با دعاهای تضمینی  در هر موردی

بهم معرفی میکنی؟؟؟🥺

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛
مث من تازه به کسی ک عاشقش بودم رسیدع بودم ک عمم متوجه شد خدا ازش نگذره خدا سرش بیاره من نمیبخشم رفت ...

خدا نگذره ازش

چه آدمایی پیدا میشن بخداا😑💔

دوستان پیش دعا نویس و ساحر ترید که اونا کافر هستن و برای اینکه شیاطین به حرفشون گوش کنن کار های کفر آمیز انجام میدن  پس پیش این افراد رفتن ینی شیطان رو به خدا ترجیه دادن برای از بین بردن دعا و جادو و طلسم سراغ  رقیه شرعی برید   رقیه شرعی آیات قرآن هست که راقی برای فرد سحر شده میخونه اولین رقیه برای پیامبر توسط حضرت جبرئیل انجام شده آیه اون هم تو قر آن هست 

برای چشم زخم هم استفاده میشه خیلی کاربردی و خوب هست خیلی از بیماری های لاعلاج یا بسته شدن بخت یا دعوا بین زنو شوهر و... حل شده به اذن الله 

و فردی که راقی شرعی هست حافظ قرآنه و آدم خوبیه 

و به طور حضوری برید پیش راقی براتون بخونه اثر خوبی داره 

سنگینی و... هم دروغه چون اون موکل سحر (جن )که تو بدن فرده ازیت میشه طرف روهم ازیت میکنه هیچ راه خلاصی هم جز رقیه شرعی برای دفع سحر طلسم جادو و چشم زخم نیست البته برای چشم زخم یک سری کار های تجربی انجام میدن که درسته اما بهترینش رقیه شرعی هست دعا کنید برام موفق باشید