2821
2789
عنوان

امشب برام دعا کنید؟؟ 🥺🥺🥺🥺

164 بازدید | 37 پست

ازتون خواهش میکنم امشب شب قدره و این شبهای عزیز اخر دعاهاتون منم یادتون باشه و برای خوب شدن حال روحیم و وسواس فکریم دعام کنید که شفا بگیرم واز این وسواس فکری خلاص بشم التماستون میکنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😓😓😓اجرتون با امیرالمومنین و امام حسین 💚💔🌱

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎
وسواس فکری  💔 منم دارمممم  امشب برای هر دوتامون دعا میکنم از شر این بیماری بتونیم خلاص ب ...

فداتشم منم دعا میکنم عزیزم 😓😓🙏🏻🙏🏻انشالله خدا کمکمون کنه خلاص بشیم از دستش💚

فقط خودمون و خدا میدونه چقد رنج میکشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست قشنگم امشب وقت ختم یاسین دعاگوتم زیبا اگه لایق باشم ،گلم دلم بد شکسته خبلی بد دارم دیوونه میشم هیچ راهیم نیست برم سمت من تورو خداااا دعام کن خودش بیادش سمتم لطفااا لطفاا

فداتشم منم دعا میکنم عزیزم 😓😓🙏🏻🙏🏻انشالله خدا کمکمون کنه خلاص بشیم از دستش💚 فقط خودمون و خدا ...

انشاالله میگم ببخشید این سوالو میپرسم 

تو از نوعشه ؟؟ منظورم اینکه چه مدل وسواس سراغت میاد 

اخه هر ادمی متفاوته 

انشاالله میگم ببخشید این سوالو میپرسم  تو از نوعشه ؟؟ منظورم اینکه چه مدل وسواس سراغت میاد&nbs ...

من فقط وسواس فکریه جوری ک کل ذهنم درگیرش میشه اضطراب میگیرم افسرده میشم وگرنه وسواس فکری عملی نیست فقط فکریه ولی شدییییید کاش فکری عملی بود اون بهتر بود تث چجوریه؟ 

دوست قشنگم امشب وقت ختم یاسین دعاگوتم زیبا اگه لایق باشم ،گلم دلم بد شکسته خبلی بد دارم دیوونه میشم ...

دورت بگردم عزیزم منم حتما دعات میکنم انشالله خدا مرحم دلت باشه و بهترینها رو برات رقم بزنه❤❤❤❤❤💚💚💚

دورت بگردم عزیزم منم حتما دعات میکنم انشالله خدا مرحم دلت باشه و بهترینها رو برات رقم بزنه❤❤❤❤❤💚💚 ...

قربونت بشم خوشگل خوش قلب خیللی دعا گوتم حال دلت عاللی به حق علی ❤️😍😍😍میشه دعام کنی خودش بیاد سمتم من کم اوردم

قربونت بشم خوشگل خوش قلب خیللی دعا گوتم حال دلت عاللی به حق علی ❤️😍😍😍میشه دعام کنی خودش بیاد سمتم ...

فداتشم عشق دلم ممنونم از دعای قشنگت خیلی حالم بده مرسی که به یادمی🥺🥺🙏🏻🙏🏻❤❤💋💋چشم حتمااا اگه قابل باشم مهربونم 😍❤

فداتشم عشق دلم ممنونم از دعای قشنگت خیلی حالم بده مرسی که به یادمی🥺🥺🙏🏻🙏🏻❤❤💋💋چشم حتمااا اگه ق ...

قابل ترینی خوش قلبم انشاالله ب همین زودیا خبر حاجت رواییت زیبا❤️❤️😍😍😍😍

قابل ترینی خوش قلبم انشاالله ب همین زودیا خبر حاجت رواییت زیبا❤️❤️😍😍😍😍

انشالله عزیزدلم 💚💚💋💋انشالله حاجت روایی خودتم قلبم 😍🌱💋💚

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز