بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجا گوشی رو بخاطر کاراییش نمیخرن میخرن تا باهاش پز بدن به بقیه، چون موفقیت و برتری دیگه ای ندارن البته آیفون گرفتن دیگه پز دادن نداره چون از دم قسطی هم میفروشن 🧑🦯
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
چی رو به چی ربط دادی و دلت سوخت بنده ی خدا . ساک چیه؟اولبن نفر چیه؟ ارث چیه . میگم مادر مسئول دوتا بچشه که شب نترسن و شوهرش بره . با رفتن این اون مرحوم به بهشت یا جهنم نمی ره . بشینه خونه صلوات بفرسته فاتحه بفرسته فرداش بره کل مراسما شرکت کنه . تف تو ارث . اه
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
البته عذر می خوام اومدم تو تاپیکتون . اون یکی قفل بود.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
چی رو به چی ربط دادی و دلت سوخت بنده ی خدا . ساک چیه؟اولبن نفر چیه؟ ارث چیه . میگم مادر مسئول ...
اینو شما میگیمطعن باش بیقیه جون که چه عرض کنم ک و ن میدن برای ارث.
بعدشم اگه ایشون برای شوهرش ارزش قایل باشه یه شب بجایی بر نمیخوره نمیزاره شوهرش تنها بره.بقول یکی از کاربرا عزیر خودمون باشه اولیننفر اونجاییم ولی به شوهر که میرسه خواب بچه ها میشه بزرگترین دغدغه