2777
2789
عنوان

فرهنگ مهمونی عجیب خانواده ما

278 بازدید | 10 پست

سلام 

تو خانواده ما اگر عمه یا خاله دایی یا عمو اینا دعوت باشن ساعتای چهار عصر که باشه

مثلا اگر داییم دعوتمون باشن ساعتای سه و نیم یا چهار زن داییم میاد خونه کمک مادرم غذا درست کنه سالاد اینا درست کنه میوه بچینه 

یا مثلا زن عموم یا خالم 

البته در مورد خاله و دایی دختراشون هم میان مثلا اگر خونه گردگیری چیزی بخواد کمک بون و اینا

و بالعکس ماهم سر مهمونی خونه بقیه اینطور

مثلا اگر زن داییم از مادرم بزرگتر باشه زنگ میزنه تعارف میکنه من بیکارم بیام کمکتون و اینا

اما اگه کوچکیتر باشه حتما خودش میاد

توقع نیست حتما بیا اگر نیاد بگیم چقدر پررو اما میاد نیومد هم نیومد ولی میاد

مثلا من زن دایی دارم پزشک متخصص کلی کار و اینا شاید نرسه قبلش بیاد کمک اما زنگ رو میزنه بیشتر یه غذا درست نکنینا یا سر طرف شستن اینا اول خودش میره جلو

(خونه قدیمیامون که ماشین ظرفشویی ندارن)

یا بیاد خونه خودش میره اشپزخونه میبینه صاب خونه کار داده جایی میریزه میوه اینا میبره کلا اینو یه جور احترام میدونیم که دوطرفس

معمولا زن مهمون زودتر میاد اگر بخواد لباس عوض کنه میره 

بعد با همسرش و بچه هاش میان

برای ظرف شستن هم مهمون تا صاب خونه اومده سفره رو جمع کنه استین میزنه بالا میره سر سینک😂

یکی میره چایی میبره و اینا

تاپیک پر بازدید رو که دیدم فرهنگ مهمونینون رو برای یکی دوتا دوستان تعریف کردم براشون عجیب بود گفتم بگم ببینم شما مهمونیاتون چجوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم تقریبا اینجوریه حتی اگه نریم کمک بعد ناهار یا شام دیگه کارا رو ما میکنیم 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

ما که از این رسما نداریم کلا دوس نداریم مهمون بیاد کمک معتقدیم میزبان باید همه کار هارو انجام بده

منم شخصا خوشم نمیاد بیان کمک اما بعد غذا چرا باید کمک کنن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

منم شخصا خوشم نمیاد بیان کمک اما بعد غذا چرا باید کمک کنن

اره بعد غذا کمک میکنن 

ولی خب اومدن مهمونی دیگه برا غذا پختن و این چیزا ما درست نمیدونیم کمک کنن

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

نه من کاری نمی کنم واسه میزبان کلا

فقط ظرفمو جمع می کنم میذارم تو آشپزخونه

دلیل نداره چون زنم کار کنم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه