2777
2789

سلام وقت بخیر دوستان

به نظرتون اینکه پرستاری رو ارشد و دکتری بگیرم بهتره یا مجدد کنکور بدم برای پزشکی یا دندونپزشکی؟

پروسه ی سختی قبولی ارشد پرستاری راحتتره ولی دکترای پرستاری از کنکور سختتره

به نظرتون کدومش ارزشش بیشتره؟

بخصوص کسایی که اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کنکور دیگه بده اگه نشد همون پرستاریو ادامه بده 

کنکور یجوری شده باید همه درسا رو ترمیم کنی منم دیپلمم ریاضی بوده یکم دنگ و فنگ داره سر همین باید یه تصمیم جدی بگیرم چون دو سه سال فقط ترمیم و ایجاد سابقم طول میکشه

موندم چه کنم

میخوای هیئت علمی شی؟

آره به نظرم اگه پرستاریو انتخاب کنم برم تا تهش بهتره هیئت بشم کنارش بیمارستان خصوصیم ساعتی کار کنم همچین کاری

یا از اول کنکور بدم برای دندون یا پزشکی پرستاری و تا زمان فارغ التحصیلی اگه تایم آزادی پیدا بشه کار کنم

موندم واقعا چون تصمیم مهمیه عمرم میره

کنکور سه سال حداقل برای من زمان میخره چون ترمیم لازمم

ولی پرستاری کمتر زمان بره پروسش

واقعا سخته خیلی بد موندم

دکتری پرستاری کارش خیلی تمیز و باکلاسه مخصوصا واسه خانوم. استاد دانشگاه بودن خیلی بالاس تو کشورای جهان اول بهترین شغله. دیگه خوددانی. دندان واسه خانوم سخته پزشکی هم اشباعه باید بزنی تو کار بوتاکس و ...

آره به نظرم اگه پرستاریو انتخاب کنم برم تا تهش بهتره هیئت بشم کنارش بیمارستان خصوصیم ساعتی کار کنم ه ...

منم میخواستم کنکور مجدد بدم یه سالم خوندم واقعا دیدم سخته

اراده خاصی میخواد به قول شما ترمیم معدل هم لازمه

دیدم سخته ادامه ندادم

قبلا راحت تر بود فقط کنکور بود همکارام یه سال خوندن پزشکی و دارو قبول شدن 

انگیزه خاصی لازمه الان

ارشد هم راحتتره هم خودت پرستاری به نظر من همون پرستاری رو ادامه بدی بهتره

آره درسته کنکور خیلی خیلی سخته

اما ارشد که به نسبت آسونتره فقط یه پله به دکتری هست تو کار تاثیر زیادی نداره تهش یکی دو تومن حقوق و دکتری پرستاری که بتونم هیئت بشم و خیلی عالیه نهایت تو ایران 200 نفر میگیرن اونم وحشتناک سخته

منم میخواستم کنکور مجدد بدم یه سالم خوندم واقعا دیدم سخته اراده خاصی میخواد به قول شما ترمیم معدل ه ...

مرسی عزیز از توضیحاتت انگیزهه رو دارم ولی موندم ارزشش رو داره؟