2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت میگیره میزنه به کلیه ،گناه داره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

فک کنم بچه رو نگهداری،میکنن 

البته اگه دختره میتونی ببری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عذر میخوام نوزاد از بدو تولد تا ۲۹ روزگی‌ هست بعد اون دیگه نوزاد نیست😶‍🌫️🫠

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

مامانم و دوستم میان نگهش میدارن بابا تنها که قرار نیست رهاش کنم 

من دخترمو نبردم.و روزی هزار بار خداروشکر میکنم که نبردم

چون به هیچکدوممون خوش نمیگذشت.خیلی شلوغه.آبش واقعا برا بچه ای که به راحتی از اون اب میخوره مناسب نیست.و بچه زود خسته میشه و شما برا هر سرسره نیم یا یک ساعت تو نوبتی

باشه بچه بزرگسالم رو میخوام ببرم موج !خوبه ؟

دعوا که نداریم🙄

من باشم میبرم خرجشم پمپرز مخصوص ضداب و استخریه و یه تویو‌پ

چون خودم زیاد استخر میرم بچه مم میبرم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست