2777
2789
من دخترمو نبردم.و روزی هزار بار خداروشکر میکنم که نبردم چون به هیچکدوممون خوش نمیگذشت.خیلی شلوغه.آب ...

خب شیر خودمو میخوره وگرنه میزاشمتس پیش مامانم 

خیلی دلم گرفته گفتم ی تفریح برم حالم بهتر بشه همش خونم

دعوا که نداریم🙄 من باشم میبرم خرجشم پمپرز مخصوص ضداب و استخریه و یه تویو‌پ چون خودم زیاد استخر می ...

فعلا که من اشتباه تاپیک زدم همه منصرف کردن منو که نبر 

مگه مادر بچه دل نداره اونم من که ۲۰سالمه تو اوج جوونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شیر خودمو میخوره وگرنه میزاشمتس پیش مامانم  خیلی دلم گرفته گفتم ی تفریح برم حالم بهتر بشه ه ...

نمیتونی شیر بدوشی براش بذاری؟

۸ ماهم غذا میخوره دیگه.خواستی بری کامل سیرش کن یه شیشه هم براش بدوش سوپ و فرنی و حریره هم براش درست کن

اره واقعا روحیه ات عوض میشه.فقط همراه داشته باش که بیشنر بهت خوش بگذره

فعلا که من اشتباه تاپیک زدم همه منصرف کردن منو که نبر  مگه مادر بچه دل نداره اونم من که ۲۰سالم ...

استخر مطمئن و خوب برو که مطمئن باشی الودگی نداره بعدم بچه رو خوب بشوری و خشک کنی طوریش نمیشه شیرم براش تو شیشه کن و ببر

البته که اگه بزاریش پیش کسی و تنها بری بیشتر بهت خوش میگذره ولی اگه بچه اب و اب بازیو دوست داره براش لذت بخشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نمیتونی شیر بدوشی براش بذاری؟ ۸ ماهم غذا میخوره دیگه.خواستی بری کامل سیرش کن یه شیشه هم براش بدوش س ...

شیرم خیلی کمه درحدی نیست بدوشم وگرنه غذا که میخوره 

دوستم میاد باهام خداروشکر اما باز همش تو فکر پسرمم 🥲

شیرم خیلی کمه درحدی نیست بدوشم وگرنه غذا که میخوره  دوستم میاد باهام خداروشکر اما باز همش تو ف ...

خب کامل سیرش کن براش کلی غذا بذار.ماشاالله ۸ ماهشه دیگه

چند ساعتم شیر نخوره جاش غذا بخوره مشکلی نیست.براش فرنی اینا بذار که شیر داره داخلش

من با دختر خالم رفتم خیلی خوب بود.فقط مشکل وزن داشتیم اونجا  

خب کامل سیرش کن براش کلی غذا بذار.ماشاالله ۸ ماهشه دیگه چند ساعتم شیر نخوره جاش غذا بخوره مشکلی نیس ...

حالا یکاریش میکنم نشدم مجبورم برم پارک قهرمانان اگه‌هوا سرد نباشه 🤨وووویییی بیرون رفتن ما کلا به هوا بستگی داره یکم که سرد باشه کنسل میشه 

اصلا دلم میخاد ی‌جا برم تفریح 

برم برا خودم باشم تو این ۸ماع همش خونه بودم 

حالا یکاریش میکنم نشدم مجبورم برم پارک قهرمانان اگه‌هوا سرد نباشه 🤨وووویییی بیرون رفتن ما کلا به هو ...

خوش بحالتون مشهدین

من اگه مشهد بودیم هفته ای یبار میرفتم پارک ابی

خیلی خوبه

حتما چند وقت یبار تفریح و گردش و بیرون و کافه برو.یه مادر به اولین چیزی که نیاز داره آرامش و ذهن بازه.که با تو خونه موندن هیچوقت به دست نمیاد