2777
2789

من عید مامانم اینا خونه نبودن این ۷ روز اخر رو با نامزدم(عقدیم) خانوادم صحبت کردند که بیاد شبا پیشم بمونه تنها نباشم بعد نامزدمم قبول کرد اومد پیشم خوابید بعد نصف شب ساعت یک ونیم اینا دیدیم مادرشوهرم داره زنگ میزنه: چرا رفتی ابرومون بردی. مامانش میموند پیشش وردار بیا خونه.

منم خیلی بهم برخورد فورا زنگ زدم ب بابام ک این اینطوری میگه ......

بابامم شبا میومد پیشم  ، نامزدمم موند نرفت خونشون) دیگه بعد اون ماجرا پامو خونشون نزاشتم،  مادرشوهرمم با من و همسرم قهر کرده حتی تو این چند روز یک زنگ به پسرش نزد بنظرتون چیکار کنم واکنشم چی باشه؟؟

بخدا پشت تلفن دادمیزدااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی حرف زد پشت گوشی بابام میگه برو قهر نکن نمیدونم راهنماییم کن من حتی ماجرا رو به مامانمم نگفتم

از حسودیش این رفتارو کرده سیاست داشته باش برو خونشون ولی بروش نیار بذار هودش خجالت بکشه 

اکرم خودش گف بگو مازنوشوهریم مشکلش چیه ولی خیلی آروم بگو نترکه حسودخانوم

از حسودیش این رفتارو کرده سیاست داشته باش برو خونشون ولی بروش نیار بذار هودش خجالت بکشه  اکرم ...

دفعه اولش نیست ک این رفتارو داره ما رفته بودیم پشت بوم داریم خونه میسازیم یعنی نگاش کنیم قشقرق بپا‌کرد ک رفتید خونه خالی ی ماه قهر کرد

مادر شوهرت گفت بیا نگفت بیاییییین؟! یعنی میخواست تو تنها بمونی؟ مگه مشکل عقلی و روانی داره؟!

به نظرم نرو این سالم نیست دفعه بعد یه آبروریزی اساسی راه میندازه. همینو بهانه کن و تا میتونی ازش فاصله بگیر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.