2777
2789
عنوان

شب ۲۳قدر نامه بنویسید حاجت بخواید

194 بازدید | 26 پست

امشب دم غروب غسل کنید وضو بگیرید و ی نامه از ته دل برای خدا بنویسید حاجتاتونو بنویسید 

تا بزنید بزارید توی قرانی که مال خودتونه و سوره نور رو باز کنید بزارید بین آیه ۳۲تا ۳۵بمونه تا سال بعد 

ترجیحا کسی نبینه نامه رو متوسل بشین به اقا امیرالمومنین 

منم دعا کنید انشالا حاجت روا بشید

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجت روا بشی،منم دعا کن

انشالا شمام حاجت روا بشید حتما شمام منو از دعاتون محروم نکنید اسمم مهلاس

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
مگه ۲۵ ام نبود؟ ایه ۴۹-۵۰ سوره شوری؟

من ۲۵شنیدم ولی شب قدر بهتر از هزار ساله اینو امتحان کنید انشالا حاجت میگیرید

تو رو خدا دعا کنید طلا منم پیدا بشه و دعا کنید نی نی دار بشم

برای پیدا شدن طلا ی آیه هستش و سوره حضور ذهن ندارم گوگل سرچ کنید میاره. من پیدا کنم براتون میفرستم اما واسه بچه دار شدن این نذر خیلی جواب میده خیلی باهاش بچه دار شدن

چشم گلم،اسم منم شبنم هست

شبنم جان انشالا هرحاجت محالو معجزه ای نیاز داری امشب تو تقدیرت بنویسن خیلی زود برات براورده بشه