2777
2789

اول بگم رشتم حقوقه خودم و انگلیسی رو دارم میخونم 

ولی قصدم اینه که زبان یاد بگیرم و آموزش زبان هم بدم 

حالا با توجه به رشتم و موقعیتی ممنون میشم راهنماییم کنید

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
فرانسه

چرا 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مه_لقا_  

در ارتباط با رشته تون میخواین زبان عربی عزیزم  توی پست قبل که شما رو ریپلای کردم گفتم 

این زبان هم برای آموزش دادن فضای رشد داره 

هم راحت میشه یاد گرفت 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
در ارتباط با رشته تون میخواین زبان عربی عزیزم  توی پست قبل که شما رو ریپلای کردم گفتم  ای ...

مرسی بانوی عزیز