2777
2789

بهترین پیتزا مهم نیست مخلفاتش چی باشه.

مهم اینه به جای نون آماده از خمیر استفاده بشه.

وقتی خمیر استفاده می‌کنید بدلیل اینکه خوب پف میکنه دیگه نیاز نیست پنیر زیاد بریزید روش و سالم تره

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
بهترین پیتزا مهم نیست مخلفاتش چی باشه. مهم اینه به جای نون آماده از خمیر استفاده بشه. وقتی خمیر اس ...

عزیزم شما بلدین چطوری خمیرشو درس میکنن؟ تو نت زیاد هست ولی اکثرشون خوب در نمیاد یعنی نرم نمیشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول با روغن خیلی کم پیازایی ک نگینی کردمو سرخ میکنم بعد گوشت چرخ کرده اضافه میکنم وقتی خوب پخت 

ی قاشق رب و ادویه ها(اویشن مهمه) اضافه میکنم میزارم از حالت خامی در بیاد..و بعد قارچ و کالباس و فلفل دلمه ای ک نگینی کردمو اضافه میکنم وقتی همشون پختن خاموش میکنم و پنیر پیتزا ب مواد اضافه میکنیم و میزاریم کاملا سرد شه..

بعد نون پیتزا(از اون پفا) شرکتی خوشم نمیاد..

اول یه لایه سس میزنم بعد یه لایه پنیر پیتزا بعد مواد بعد دوباره پنیر و تزیین 

عزیزم شما بلدین چطوری خمیرشو درس میکنن؟ تو نت زیاد هست ولی اکثرشون خوب در نمیاد یعنی نرم نمیشن

من صبح زود از فانتزی پز ها خمیر آماده اش رو میگیرم.

تو یخچال میذارم ۳ یا ۴ ساعت تا دم ظهر خوب عمل میاد.

تو قالب روغن میزنم پهن میکنم تقریبا یه قالب بزرگ دو تا و نصفه چونه کافیه. رب میزنم به خمیر. یه لایه پنیر.

ترکیبات: پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه.

یا ترکیبات سبزیجات(  گل کلم و بروکلی و قارچ و کمی فلفل دلمه )

و لایه آخر ذرت و قارچ خام و کمی فلفل دلمه برای تزیین و  پنیر 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری