2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

1162 بازدید | 50 پست

تقریبا ۱۰_۱۱ ماه از عقدم گذشته ،تصمیم رو گرفتم و فهمیدم  ثروت همسرم معنی خوشبختی نیست این همه محدودیت لیاقت ادم استقلال طلبی مث من نیست با پوست و استخونم حس کردم معنی بی ارزش شدن رو ،مردن آرزوهام رو دیدم کلی کتک خوردم چ شبایی ک با گریه صبح شد چ روزایی ک دلتنگ مادرم بودم و اجازه نداشتم حتی بهش زنگ بزنم 

مهریم رو بخشیدم و حق طلاق رو گرفتم امیدوارم این عاقلانه ترین و بهترین تصمیم زندگیم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از آدمایی که دیگران رو تشویق به طلاق میکنن تو این سایت میترسم و متنفرم. چون ندیده و نشناخته خطرناکه به کسی مشورت طلاق بدی. اما این توصیفی که کردی من و یاد دوستم انداخت که همش میگفت حالا درست میشه ... هفته پیش با دو تا بچه جدا شد آخر. 

خدا خودش ادامه راه کمکت کنه عزیزم،عروسی نگرفتین؟منظور اینه رابطه کامل داشتین؟

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بهترین تصمیم عزیزم این حرف منی دارم میگم که تو نامزدی چشممو بستم به همه سخت گیریها حتی حق نداشتم برم خونه مادربزرگم بعد از ۱۵ سال با دوتا بچه به بن بست رسیدم 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
منم مهریه بخشیدم و حق طلاق گرفتم  مال من معتاد و خائن از آب دراومد

موقع عقد متوجه نشدید که معتاده عزیزم؟؟؟

اصلا معتاد بودن مشخص نمیشه یعنی 

سیگار جی پس 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
منم مهریه بخشیدم و حق طلاق گرفتم  مال من معتاد و خائن از آب دراومد

همسرم من شدیدا وضعیت مالی خوبی داشت اما این اواخر فهمیدم زن صیغه ای داره من فیزیوتراپم نمیزاشت سرکار برم حتی گوشی هم نداشتم

شوهرت بد دله؟

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه