2777
2789
عنوان

کسی دندون شیری بچه رو کشید

254 بازدید | 26 پست

من دندون شیری بچمو چهارتا جلو کشیدم یعنی از پوسیدگی کوتاه کوتاه بود راهی جز کشیدن نبودش 

الان سوالم اینه اصلی ها چجوری درمیان کسی تجربه ای داشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دندانپزشک اطفال بپرس شاید نیاز به فضا نگهدار داشته باشه من دندون آسیابی دخترمو مجبور شدیم بکشیم دکتر گفت باید فضا نگهدار. بزاره تا جاش پر نشه دندون جلو رو اطلاع ندارم که میزارن یانه

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
باید از دکتر بپرسی نیاز هست از فضا پرکن براش استفاده کنن یا نه .....چون اگه خیلی کوچیکه و تا دراومدن ...

گفتش چون دندون های نیش دراومده اونا کلا تکون نمیخوره نیازی نیست بذار فقط چهارتا دندون جلو رو کشیدم بالا

درمیاد دیگه ، من دندون های اسیابم نیفتاد دکتر کشید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
به وقت خودش البته من درمان کردم شیری رو چون تا یکی دو سالی مونده بود به وقتش دکتر گفت بهتره درمان ...

اخه چهارتا جلو‌پوسیدگیش زیاد بود قابل درمان نبود پگرنه تمام اسیابارو‌عصب کشی و‌روکش کردم

الان چهارونیم

دندون جلو اشکالی نداره دندون دایم درمیاره. ولی اگه آسیاب باشه حتما میبایست پرکنن یا نگهدارنده بزارن که فکش کوچیک نشه. اصلا نگران نباش.

خداوندا تویی حامی وحاضر