2777
2789

خودآگاهی زیاد هم زیاد خوب نیست

یعنی هر چی ادم بیشتر توی جامعه و اجتماع باشه از اون درصد مجازیش کم و به درصد واقعیتش کم میشه.

.

.

.

.

ولی ویژن پرو کار رو تموم میکنه به نظرم

اونموقع ملت عینک به چشم تاپیک میزنن 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

اون ویژن پرو و اینا رو میفهمم چی میگین ها.. 

ولی متوجه نمیشم به خوداگاهی چه ربطی داره این قضیه؟ اون دو سه خط اول تاپیکتون رو متوجه نمیشم، چرا خوداگاهی زیادم خوب نیست؟ 

مگر خوداگاهی در راستای شناخت خودمون نیست؟ 

اون ویژن پرو و اینا رو میفهمم چی میگین ها..  ولی متوجه نمیشم به خوداگاهی چه ربطی داره این قضیه ...

.

.

سلام چرا ، خوداگاهی خوبه

ولی همه چیز به اندازه اش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

. . سلام چرا ، خوداگاهی خوبه ولی همه چیز به اندازه اش

سلام 

اما من فک میکردم ادم هر چی بیشتر راجع به خودش بفهمه بهتره و اندازه و ته نداره.. البته یه چیز دیگه هم این وسط هست که ممکنه باعث بشه آدم وقتی خودش رو بیشتر میشناسه دیدش نسبت به بقیه عوض بشه و رفتار و عمل و حرف بقیه رو هم تحلیل کنه.. فک میکردم تنها چیزیه که هیچ وقت اندازه و تعادل نمیخواد.. 

یه بخشی از تاپیکتون نوشتین: 

"یعنی هر چی ادم بیشتر توی اجتماع و جامعه باشه از اون درصد مجازیش کم و به درصد واقعیتش کم میشه"

من این قسمت رو متوجه نشدم یعنی چی.. 

ممنونم🌱

سلام  اما من فک میکردم ادم هر چی بیشتر راجع به خودش بفهمه بهتره و اندازه و ته نداره.. البته یه ...

.

.

بین خود شناسی مهمه ، ولی از اونور هم نگاه کن ببین بدن انسان که اینقدر پیچیده است هر قسمتش ، قلب و کبد و کلیه و ... که همه با هم داره کار میکنن و چقدر دقییقه که یه دکتر عمر خودشو میذاره که تخصص یه قسمت خاصی ازش رو بگیره و نمیرسه سراغ بقیه قسمت ها بره یعنی شاید عمرش هم اجازه نده. بخاطر همین یه عمومیتی میخونه و بعد میره تخصص یه قسمت خاص رو ادامه میده و تعادل رو حفظ میکنه

.

.

من میخوام به خودشناسی برسم اکی ولی تا کجا ؟ ایا باید اینقدر غرق خودم بشم که از جامعه و اجتماع منزوی بشم؟ یا تا یه جایی بگم اکی تا اینجا بس ، حالا برم سراغ بقیه قسمت ها و ، روی جاهای دیگه زوم کنم و تعادل رو بین اونها حفظ کنم.

.

.

در مورد قسمت دوم

ببین باید این نگاه رو داشته باشی تا متوجه بشی ، یه موقعی هست که طرف اینقدر غرق در مجازی شده که ادم ها ، فارغ از جنسیت ، اونها رو اکانت میبینه ، یه موقعی هم هست که طرف مدیر یه جایی هست مثلا با 40 تا کارمند که این کارمندها زیر نظرش هستن و دائم ادم ها رو میبینه و میبینه که اون ادمها براش مثلا پیامک دادن یا کامنت گذاشتن. این دو نگاه یکی نیستن

باید تعادل داشت نه خیلی اونور و نه خیلی اینور . نباید خیلی در مجازی غرق شد که ادم همه چیزشو مجازی باشه و خودشو فراموش کنه.

. . بین خود شناسی مهمه ، ولی از اونور هم نگاه کن ببین بدن انسان که اینقدر پیچیده است هر قسمتش ، قل ...

ممنونم مثال زدین. حرفتون کاملا منطقیه.. حرف درستی زدین، مثالی که زدین برام قابل درک تر شد.. 

در مورد قسمت دوم هم ممنونم ولی یه سوالی باقی میمونه که من هر زمان جمله بندی مناسبی براش پیدا کنم از شما در یه زمان و فرصت دیگه ای سوال میپرسم. 

ممنونم برای پاسخ دادن به سوالاتم🌱🙏