2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر سر......

343 بازدید | 25 پست

دیروز شوهرم رفته بود خونه ی مادرش که روستا هستن

روستا با شهر ۳۰دقیقه فاصله داره

و شوهرم تو هفته چند دفعه میره اونجا😥

و گفت از اونجا رفته یه جای دیگه منم گفتم چطور خودت تنها میری جای ولی من بهت میگم منو نمیبری 😒

منو میزاری خونه ی مادرت خودت میری گردش🤕

بعد یه نگاهم کرد چیزی نگفت 

و چندتا عکسو فیلم نشونم داد که واقعا جای خوبی بود 

منم گفتم چطور شد رفتی اینجا🤔

گفت مادرم گفته دلم تنگه منو ببر بیرون

منم رفتم اونجا😏

منم گفتم چطور من میگم دلم تنگه میگی بیا بریم روستا خونه ی مادرم منو جای دیگه‌نمیبری😔

گفت من فقط خونه ی مادرمو بلدم و جای دیگه‌ای بلد نیستم😔

بعد گفت یعنی تو اینقد ناراحتی که مادرمو 

بردم بیرون گفتم بحث مادرت نیست بحث

اینه من یه ماه بیرون نرفتم و اصلا برات

مهم نیست🤧😔

گفت خب میتونستی بیای گفتم اگه می اومدم فقط منو میزاشتی خونه ی مادرت

و خودت میرفتی اصلا برات مهم نیست😒

بعد قهر کردیم😔

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

این مدل خانم های بی سیاست زود از چشم میفتن ، شوهراشونو ظاهر ساز و دروغ گو میکنن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزم رفته اونجا بعد به بچهام میگفت بیاین بریم روستا

قرار بود باهاش برن منم دزدکی به بچها گفتم نرین براتون 

پیتزا درست میکنم

به باباشون گفتن نمیایم مامان برامون پیتزا درست میکنه

بعد شوهرم هر چقد به بچها گفت همراش نرفتن

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
سیاست نداری

نه

این مدل خانم های بی سیاست زود از چشم میفتن ، شوهراشونو ظاهر ساز و دروغ گو میکنن 

میدونم بخدا بعضی وقتا خسته میشم شوهرم اینقد خانوادش براش مهمن

ولی تو این یه ماه که نرفتم و شوهرم خودش تنها رفته حتی یه زنگ نزدن چرا تو همراه شوهرت نیومدی ولی اگه جاریم بود زود مادرشوهرم بهش زنگ میزد که ببینه چرا جاریم همراه شوهرش نیومده

شوهرت زن داری بلد نیست

نه

امروزم رفته اونجا بعد به بچهام میگفت بیاین بریم روستا قرار بود باهاش برن منم دزدکی به بچها گفتم نری ...

وا بچه هاتو نذاشتی برن!!! چون به خودت نگفته بری؟؟؟؟

تو دیگه تهه بی سیاستی هستی

احتمالا همین کارارو کردی بهت نگفته بیا

خواهرانه میگم رویه تو تغییر بده

طلب توجه و محبت زوری نیست

تو باید جوری باشی که مادرشوهرت مثل جاریت سراغتو بگیره یا شوهرت نفر اول بگه بیا بریم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
وا بچه هاتو نذاشتی برن!!! چون به خودت نگفته بری؟؟؟؟ تو دیگه تهه بی سیاستی هستی احتمالا همین کارارو ...

خب تو این هفته ۲دفعه رفتن بچهام

خب تو این هفته ۲دفعه رفتن بچهام

خب بازم برن باباشونه.... وا 

وا بچه هاتو نذاشتی برن!!! چون به خودت نگفته بری؟؟؟؟ تو دیگه تهه بی سیاستی هستی احتمالا همین کارارو ...

بخدا جاریم کاری نمیکنه

ولی چون شوهرم بهشون زیاد محبت میکنه و بهشون زیاد میرسه بود نبود من فرقی نمیکنه براشون

خب بازم برن باباشونه.... وا 

نمیخواد برن شوهرم خودش تنها بره بهتره