2777
2789

یکی قشنگ به من بگه 

اون که کارت میکشیم رمز میخوان ، رمز چندم میشه ؟

دلم را به کجای این شهر مشغول کنم که نگیرد بهانه ی تو را😔

تو دستگاه کارتخوان و عابربانک رمز اول ۴ رقمی.

رمز دوم هم منسوخ شد دیگه، الان فقط پویای پیامکی هست واسه پرداخت اینترنتی و کارت به کارت با گوشی و...

میری بانک فعالش میکنی، هروقت لازم داشتی پیامک میاد واست و ۲ دقه وقت داری ازش استفاده کنی

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که کارت میکشی روز اول. اون که ۶ رقمی خودت میسازی و الان دیگه خیلی کاربرد نداره رمز دوم. و اون که اینترنتی خرید میکنی و ی رمز مدت دار بهت میده رمز اول یا دوم پویا هست

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

رمزاول برای خرید حضوری و دستگاه کارتخوان و کار با عابربانک و ایناس

رمز دوم دیگه منسوخ شده جاش رمز پویا اومده که برای خریدهای اینترنتی و کارت به کارت از طریق همراه بانک و موبایل بانکه

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

رمز دائمی 

رمز دوم هم که اینترنتی که کمتر از صد تومن میزنی و کار ات رو انجام میدی  البته فکنم برای همه مثل هم نباشه  برای یعضی ها تا دویست تومن هم با رمز دوم بشه کار کرد

رمز پویا هم ک اینترنتی بیشتر از یه مقدار زیاد باید بزنی کد از بانک برات ارسال بشه 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

رمز اول که گمونم وقتی کارت میکشی، میگن رمزتون، ۴تاییه

رمز دوم رو میتونی بری عابربانک خودت فعال کنی تا صدهزار تومن در روز فقط میتونی باهاش کارت به کارت کنی

رمز پویا اول باید بری بانک فرم پر کنی برات فعالش کنن، بعد بری دم عابر بانک یا با خود گوشیت فعالش کنی، که باهاش خریدای اینترنتی و کارت به کارت و.. میشه انجام بدی

رمز اول : اونیه که وارد خودپرداز، دستگاه پوز، و اینجور جاها میکنی، همه کارت‌ها از اول باید داشته باشنش

رمز دوم : برای خرید اینترنتیه، اولش کارتت نداره‌تش و باید درخواست بدی فعال بشه، موقعی که خرید از طریق درگاه اینترنتی میکنی، اینو وارد میکنی

رمز پویا : جایگزین رمز دومه، یه جورایی رمز دوم موقته

وقتی خرید اینترنتی میکنی و به درگاه پرداخت وصل میشی، اون قسمتی که باید رمز رو وارد کنی، میزنی درخواست رمز پویا

رمز پویا پیامک میشه بهت و واردش میکنی

هر دفعه هم یه عدد جدیده