2777
2789
عنوان

همتون بیاین بلکه آروم بگیرم

158 بازدید | 11 پست

شوهر الکلی دارم که تا حالا ازش خیانت ندیدم،دزدکی مصرف حشیش وسیگار بود که به روش آوردم و دزدکی انجام میده منم بخاطر آبرو بچه هام ندید گرفتم بخاطر سایر نگات مثبتش

دیشب به یه دختر همسن سال خودش پیام داد جواب بده خوابیدی یه بارم بهش زنگ زده 

اون دختر ....رزست،صبح گوشیش و چک کردم دیدم وقتی اومد سلیطه بازی درآوردم و اول انکار کرد بعد افتاد به غلط کردن

من الان نمی‌تونم هضم کنم این موضوع و تورو خدا بگین چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق با معتاد میخوای زندگی کنی ؟؟

بخاطر آبروی بچت؟؟؟؟

به فکر جون بچت باش نه ابرو 

واقعا میام تو نی نی سایت مغزم منفجر میشه تازه میخوای آروم بگیری الان باید جر بدی 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

با این شوهر اولین کاری ک میکنی این باشه ک برای خودت پشتوانه مالی بسازی

غلط کردمو و اینا ک باد هواست

بگو ی چیز ب نامت بزنه

اعتیاد دختر بازی... فردا شاید ی بلای دیگه سر زندگیتون آورد

و اینکه باهاش رابطه نداشته باش تا ازش آزمایش بگیری شاید ناقل بیماری باشه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

اینکه اولین بار بود همچین چیزی دیدم واون دخترم جوابش زو نداده 

خب اصلا گیریم جواب نداده چه فرقی میکنه؟؟از کجا معلوم اولین باره؟؟؟ دوس داری بچت بزرگ شد بگه مامان چرا جدا نشدی؟مامان چرا نجات ندادی خودتو ؟