2777
2789

بگین لطفا

ایده بگیرم

حس میکنم ب خودم نمیرسم :(

مثلا موهام نازکه و کم حجم! چ مدلی کوتاه کنم؟

البته ریزش هورمونی هم دارم ک مکمل و دارو تاثیر نداشت

کلا هر کاری برای رسیدگی ب خودتون انجام میدین بگین!

ماسک مو هم معرفی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه خیلی مهمه برای مو 

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

چتریامو همیشه مرتب نگه میدارم بالم لب میزنم لبام پوسته نباشه صورتمو صب و شب با ژل میشورم چون خیلیییییی پوستم چربه، موهامو صب ب صب شونه میکنم صاف باشه وقتی موهام نم داره به نوک موهام روغن نارگیل میزنم ناخونامو با اب لیمو و روغن زیتون چرب میکنم تا خوشگل و براق باشه و....

لطفا لایک نکنید💚

من روتین پوستی گرون دارم با لوازم آرایش گرون 

ماسک مو داخل و خارج حموم دارم موهامم کوتاه و مرتبه پروتئینم کردم 

ابروهام میکرو خیلی ظریف کسی متوجه نمیشه مژه هامم کلاسیک طبیعی میذارم 

کاشت ناخن ندارم ولی مرتبه 

باشگاه میرم 

تا شونه کوتاه کن اگه بهت میاد چتری بزن 

برای رسیدگی به خودت راه زیاده باشگاه برو اسکالپ سر .لیزر .پاکسازی پوست . احیای مو هم خوبه . روتین پوستی منظم داشته باش

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑