2777
2789
عنوان

دلم شکسته

216 بازدید | 20 پست

از روزی ک خیانت شوهرم فهمیدم یک لحظه آرامش ندارم من باردارم و تازگی فهمیدم منو شوهرم با جنگ و دعوا و مخالفت خانواده ها بهم رسیدیم عاشقم بود نمی‌دونم چی شد میگه هیچ نوع رابطه جنسی نبوده فقط مثل دوتا همکار بودیم ولی روز اولی خودش گفت ک دختره وابسته شده برا همین کات کردم الان داره حاشا میکنه دختره چن روز پیش ویدیو کال گرفت رو گوشیم و فوری قطع کرد 

دختره پزشک بود و تازگی تخصص قبول شده 

من یک قابلمه برنج و گوشت اونروزی برا سحری درس کرده بودم ولی با اون اتفاق چن روز بدون سحری روزه گرفتم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اون شب ب خودکشی فک میکردم فقط میخاستم نباشم دیگه تا صبح دوستم زنگ زد و باهام حرف زد 

اینقدر زجه زدم اینقدر خدا رو صدا زدم 

میخام ببینم خدا جواب دل شکستمو چ جوری میخاد بده

اسی شوهرتو دوست داشتی مگه نه ولی تقدیر ما زنها اینه ازمون بچه میخان و درحالی که باردار میشیم خیانت میبینیم فقط به فکر اون بچه باش از مرد جماعت آبی برات گرم نمیشه 

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده

از اول ماه رمضون دلشوره داشتم نمی‌دونم چم بود میگفتم با خودم انگار میخاد یک اتفاقی بیوفته 

همون روز از صبح دیگه از دلشوره میخاستم سکته بزنم ک شب تو گوشیش دیدم

شوهرم چ جوری حرف زده ک یک دختر مجرد حاضر شده زن دوم بشه اون ک اینقدر سرتر از شوهرمه چ جوری مخ طرف رو ...

بعضی ها خیلی بلدن عزیزم مطمئنا با همین زبونش مخ تورو هم زده

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده