2777
2789
روراست بگو میا یا کیمیا😉😉😉😅 ۳۹ سالگی میشه شروع کرد ؟ یا برم کفه مرگمو بزارم سیگار بکشم!😄

نه میا هستم نه کیمیا😅😂اره عزیزم هر موقعی بخوای میتونی شروع کنی چه سازی میخوای؟

اگه گیتار بری و استعداد داسته باسی سریع یاد میگیری ولی ویولن و پیانو چون جز ساز های سخت هستن طول میکشه ویولن خیلی تایم میخواد❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساز کوبه ای دف و تنبک اما دیگه دستم گیر نداره و گذاشتم کنار ، ساز کوبه ای از زهی و آرشه ای و بادی و ...

تو ۴۱ سالته و من ۳۹ ، تو میگی دستام قوت نداره به من میگی جوون ‌ مگه چقدر فاصله سنی داریم

پیانو🤔🤔🤔

عالیه منم عاشق پیانوام😍👌اصلا دیر نیست خیلیم عالیه

مثل ویولن هم شانه و دست رو اذیت نمیکنه 😍

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پیانو ۵ سالگی تا به الان 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
شروع از ۳۹ وقت تلف کردنه ؟؟؟؟

نه اصلا 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
جمله انگیزشی بود ؟ 😁 امیدوارم

نه واقعا 

پیانو اونقدرام سخت نیست قول میدم بهت 

تو ۴۱ سالته و من ۳۹ ، تو میگی دستام قوت نداره به من میگی جوون ‌ مگه چقدر فاصله سنی داریم

😅ای جان ، من مشکل کمر داشتم جراحی کردم بعد اون دستام گیر سابق رو نداره ،ایشالا همیشه تنت سلامت و شاد باشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

😅ای جان ، من مشکل کمر داشتم جراحی کردم بعد اون دستام گیر سابق رو نداره ،ایشالا همیشه تنت سلامت و شا ...

ان شا الله شما هم سلامت باشید . بچه هات هم موفق و هم سلامت  باشند . من هم تصادف کردم . مغزم دیگه مغز سابق نمیشه چند ساله😒☺️ ولی تو این سن چند سال هست که احساس پیری می کنم . خواستم با موسیقی مابقی عمرمو طی کنم . این پیانو هم که در حین زیبایی ، سخته . زمان ما اینجور چیزا نبود خوب . ولی دوران کودکی و نوجوانی خودم رو به هزاران بهشت نمیدم . واقعا در دنیا سلامتی داشته باشی و قصه بخوری ، نارواست.  من در بیمارستان کار می کنم و در دوران کرونا به دلایل کاری  دشوار و فشار کاری عجیب  ، دچار شوک های متعدد شدم و نهایتا با تصادفی شدید ، بسیاری از توانایی هام مختل شد . هرچند معتقدم هر جا که باشی ، زشتی و زیبایی و سلامتی و بیماری و مرگ و زندگی ، همیشه کنار هم هستند.  در دوران باقیمانده،  دوست دارم با پیانو سرگرم بشم . البته کار سختی هست و انتظار حرفه ای شدن ندارم . 

امیدوارم که همه چی نهایتا به خیر تموم بشه . ممنونم