2777
2789
عنوان

بچه ها اگه با پسری که در ارتباطید

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 169 پست
رفیقت پسر بود ؟

بله

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر ؟ روشن تر بگید لطفا. شما منظور بد گرفتین یا بی عقلیش ؟

نمیدونه جملاتی که تو جمع پسرونه گفته میشه با جملاتی که به یه دختر گفته میشه متفاته . هنوز به اون درجه از شعور نرسیده که بتونه دوست دختر داشته باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خوندم ببینید، دوستی رو توی فامیل اصلا توصیه نمیکنم قطعا چون با بقیه پسرعمه و پسر عمو و پسر خاله و ...

دقیقا سبک سره و مرز و اصول مشخصی نداره. اینم بگم ۳۵ سالشه یعنی بچه نیس. 

فقط درموردش پرسیدم غیرمستقیم از فامیلام تاییدش کردن گفتم خیلی پسر خوبیه اخلاقش عالیه و آدم درستیه. البته اهل مرام معرفته. حالا دیگه نمیدونم چکار باید کنم. 

شما بجز ویژگیایی که نرمال نیس حس منظور بد داشتن به مامانمو میگیرید از حرفاش ؟ شما آقا هستین بهتر میدونید 

یا از کم عقلیشه ؟

نمیدونه جملاتی که تو جمع پسرونه گفته میشه با جملاتی که به یه دختر گفته میشه متفاته . هنوز به اون درج ...

شوته اصلا واقعا شوته . دوست دختر زیاد داشته ولی همه عین خودش بودن احتمالا بی اصول و مرزبندی

داره احساساتشو میگه یه شخص برونگراس البته باید بهش رسیدگی بشه و جدی درباره ازدواج شرایط علایق هم صحب ...

خیلی برونگراس. منظورتون اینه که حرفاش بدون منظوره یا منظوذ بدی داشت به مامانم ؟

اصن روش حساب نکن هم بی عقله و هم منظور بد

گیری افتادم بخدا. فامیلا همه اخلاقی رفتاری تاییدش میکنن. واقعنم پسر دلسوزیه بعد حرفاش مغز آدمو میترکونه انقد چرت میگه اصن فکر نمیکنه قبل حرف زدن 

دقیقا سبک سره و مرز و اصول مشخصی نداره. اینم بگم ۳۵ سالشه یعنی بچه نیس.  فقط درموردش پرسیدم غی ...

من حرفاشو در حد یه آقای ۳۵ ساله نمیبینم چون دقیقا همسن من هستن بهتر میفهمم که شخصیت درستی ندارن و میتونه باعث آزار روحی و روانی شما بشه

اینکه دقیقا به مادر شما نظر داره یا نه رو نمیدونم و نمیتونم قضاوت کنم اما در حالت کلی میدونم که به درد شما نمیخوره و باید با همسنگ خودش باشه

خوب دقت کنید چی میگم،، با کسی باشید که حال خوب بهتون بده،،بازم توجه کنید چی میگم،،با کسی باشید که حال خوب بهتون بده و زندگی رو براتون شیرین کنه نه کسی که انقدر حالتونو بد کنه که مجبور بشید بیایید و تاپیک بزنید 

سلام ممنون. اگه شد تاپیکای قبلی فقط پست اول رو بخونید تا نظر کلی تون رو هم بدید.  هیچ سنخیتی ن ...

سلام عزیزم بنظر من اینکه نادیده بگیری و ربطش بدی به بی عقلی، یعنی داری خودتو گول میزنی بی عقلی معنا نداره هر ادم عاقل و بالغ باید به حرفاش فکر کنه و اینکه خیلی وقتا پشت خیلی از شوخیا یه چیز کاملا جدی نهفته است

من حرفاشو در حد یه آقای ۳۵ ساله نمیبینم چون دقیقا همسن من هستن بهتر میفهمم که شخصیت درستی ندارن و می ...

اگه کلامشو درست کنه بقیه چیزاش اوکیه نسبتا. یعنی ۹۹٪ مشکل من حرفای چرت و پرت و احمقانشه . من نمیفهمم با دخترای زیادی هم در ارتباط بوده یعنی یکم رفتار بهش یاد ندادن. البته خانوادگی شوخی زیاد میکنن و هیچ حریمی ندارن خودش راس میگه راحتن. 

تازه میگم با کلی دعوا و مرز مشخص کردن این شده قبلا بیشتر چرت میگفت.

شما نظرتون اینه مجدد بهش تذکر بدم بابت رفتارش یا کات کنم؟

خیلی برونگراس. منظورتون اینه که حرفاش بدون منظوره یا منظوذ بدی داشت به مامانم ؟

ممکنه منظور داشته باشه اما فقط یه حالو احساسه کاری نمیتونه بکنه حالا مادرت نه رو یه خانم دیگه بیش از۸۰ درصد مردها همینطور هستن مشکلی ندارن مدلشون همینه ژنتیکشون اینجوریه باید کنترل بشه