2777
2789

من از دیشب نخابیدم صبح شوهرم پیام صبح بخیر فرستاد و منم حوابشو دادم زنگ زد 

گفت تا ۱۲ بخواب بیدارت میکنم قرار بود راجب طلاق صحبت کنیم دلیلشم فقط و فقط اینع که شوهرم و خانوادش تمام داراییشونو ریختن تو ارز دیجیتال و صفر شد و الان فقط یه خونه سه واحدی دارن که دو تا داداشاش و جاریام میشینن یکیشون جدا شد و رفت و شوهرمم خونه پدرشه تو همون ساختمون واقعا زیر صفره من خودمم شاغلم ولی تو این اوضاع نمیتونیم خونه بخریم 

اخر صحبتش گفت منتظر ماشینم برم سر کار (عذاب وجدان گرفتم چون ماشین من دستش بود با اون میرفت ولی چون اصرار میکرد بفروشیم بزاریم تو ارز بازم من ازش گرفتم)

بعد گفت قربون اون صدات بشم من اخه 

رسما هرچیییییی از دیشب اماده کرده بودم امروز بگم یادم رفت

بر سرش چتر گرفتم دیدم، او خودش باران است

بخاطر ورشکستگی میخوای جداشی؟ 😐

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر که حرفاتون.یادتون رفت.مال دنیا برمیگرده.

بچسبید به زندگیتون.

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س 

🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀                 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز                  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س  اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀
بله چون نمیشه زندگی ساخت دیگه با این اوضاع و نمیشه نسل فقیر تحویل جامعه داد

خدارو چه دیدی شاید شد

ادم ک تو روزای سخت ک جا نمیزنه دختر خوب

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
ای خدااا🥲🥲🥲 نمیشه دوبارع شروع کنین تنهاش نزار🥺🥺

خیلی عاشق زندگیم بودم عاشق خودش بیشتر ولی الان رسما هیچی نداریم و نمیتونیم من حتی وسایل خونمم رفت :)

اینم دلیل شد واسه طلاق اخه!!!من بدبخت شوهرم با موتور اومدخواستگاریم عروسیم نگرفت خونه ام نداره  طلاهامم دادم تازه باهاش ماشین کرایه کنه کار کنه ..فقط چون دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم اونم جواب خوبیامو با خیانت و اعتیادش داد دستش دردنکنه واقعا فعلا هم از سر ناچاری موندمو دارم باهاش زندگی میکنم

اسی من و بگو تو یه خانواده مرفه بودم با شوهرم ازدواج کردم 

حتی لباس تنش هم قرضی بود😐

زیر صفر ی چی اون ور تر 

اصلا به پول فکر نمی کردم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
بابا خونه سه واحدی مونده یعنی صفر😏

ماله باباشه داداشش یکیش بالا نشسته یکی زیر زمین اون یکی جاریم از سر ناچاری تو همون عقد جدا شد باز من بلاتکلیف موندم