سلام . نزدیک ۹ ماه غدد لنفاوی سمت چپ گردنم به تعداد زیاد( حدودا ۵ ) و تعداد کمتر در سمت راست در اندازه های مختلف متورم شدن بدون درد و دوتاش حس میکنم یکم سفتن یا لاستیک مانندن بقیشون نرم و میشه گفت متحرک، بزرگترین شون هم شاید در حد ۱.۵ سانت یا کوچیکتر ، چون سونو نرفتم نمیتونم دقیق بگم شاید بزرگتر باشه یا حتی کوچیکتر ، لمسی در اندازه یه نخود بیضی شکل میشه گفت ، تو این ۹ ماه افزایش اندازه آنچنانی حس نکردم فقط کوچیکتره یکم بزرگتر شده در کل حس می کنم بزرگتر شدن . علائم تب خارش خستگی تعریق شبانه هم ندارم ، فقط دوتا دندون پوسیده سم چپ فک پایین دارم ازمایش cbc هم دادم نرمال بود فقط انزیمای کبد یکم بالا رفته البته زیر صد هستن فک کنم بخاطر انتی بیوتیک زیادی بوده ک خوردم همش کوچیک بزرگ میشن دکتر هم رفتم میگه سونو لازم نیست کوچیکه. فقط انتی بیوتیک اونم جواب نمیده
ببخشید خیلی طولانی شد خواستم کامل توضیح بدم کسی تجربه مثل من داشته بیاد بگه ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آنقدر سرچ زدم وارد مباحث تخصصی شدم خودم شدم متخصص ، اونم سایتا خارجی عکس اولترا سوند و داپلر رنگی عروق داخل لنفاوی اینا ، دور از جون شما همش میترسم لنفوم غیر هوکچین فولیکولار گرفته باشم😑