2777
2789
عنوان

دعواباشوهر

320 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من باشوهرم مشکلات خیلی زیادی دارم ازخیانت گرفته تابداخلاقی واینکه نه کسی میتونه خونم بیادنه جایی باهام میادوکلی اخلاقای گنددیگه که داره چن بارقهرکردم رفتم خونه پدرم هی باالتماس اومددنبالم که درست میشم واخلاقی تغییرمیکنم وایناکه همش دروغ بوددفعه آخرقبل عیدکه رفتم وبازاومددنبالم به زوراوردم گفتم اگه درست نشدم هرکاری خواستی بکن منم طبق معمول خرشدم اومدم البته فقط به خاطرپسرم تواین زندگی نکبت موندم برای بارهزارم بهش فرصت دادم حالادیگه میخوام به مادرش بگم بیابچه روبگیرمن میخوام ازدست پسرت برم نظرشماچیه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخی خیلی کوچیکهَ ببین برا سر به راه شدن شوهرت نمیتونی ختم برداری مثلا هر روز یه زیارت عاشورا یا یه ی ...

خیلی کاراکردم نشدکلاخیلی عوضیه هزاردفعه ازش خواستم به خاطربچمون خودشواصلاح کنه ولی بی فایده...

تو لجبازی و کوفت کردن زندگی به اونا بچه رو جگر گوشتو داری میکنی یه وسیله؟؟؟؟؟؟!!!!نکن توروخدا اون طف ...

پس میگین چیکارکنم به خدامغزم قفل شده اعصابم خرابه مریضی روحی وجسمی گرفتم ازدستش هرشب باگریه میخوابم البته اگه خوابم ببره

پس میگین چیکارکنم به خدامغزم قفل شده اعصابم خرابه مریضی روحی وجسمی گرفتم ازدستش هرشب باگریه میخوابم ...

دکتری مشاوری روانشناسی بزرگتری هیجکدومشون نشد بچتو بزن زیر بغلت برو و مهریتو بگیر اینجوری کوفتشون کن نه با اون فرشته خدا.بدون مادر میدونی چی بهش میگذره آخه.

هزاران اسیب خدای نکرده ممکنه بچت ببینه مخصوصا اگه دختره .هیچکس مثل مادر نمیتونه بچه  رو نگه داره .

یه مدت اصلا گیر نده چله ای بزار واسه خودت وویس های خانم جباری هم خوبه ایتا

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .