2777
2789

هرکی تعبیرش رو میدونه میشه بگه ؟

خیلی فکرم رو درگیر کرده 

راستی جنسیت اش دختر بود

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا قبلا این خواب رو دیدم، من ترس این موضوع دارم همیشه. شاید به همین خاطر خواب دیدم 

شما بچه ندارید

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
تعبیری نداره. شاید تو روز استرس داشتی یا زیاد خسته بودی

نه اصلا بهش فکر نمیکنم چون اقدام به بارداری هستم. ترسیدم

نه عزیزم.  حتی اقدام هم نکردم اما نمیدونم چرا همش نگرانم.

میدونی من بچه اولم هم مشکل ژنتیکی داشت و فوت کرد الان میترسم این بار ام مشکل پیش بیاد

میدونی من بچه اولم هم مشکل ژنتیکی داشت و فوت کرد الان میترسم این بار ام مشکل پیش بیاد

نه جانم خیالت راحت باشه، بد به دلت راه نده

ایمهمه علم پیشرفت کرذی میری ازمایش 

ایشالا بچه سالم و صالح و قشنگتو به دلخوشی بغل میگیری. 

بسته بالای سر گیسوان  چه هیبتی‌ست!  کشته اند هر که را راوی جنایتی ست🌱🕊
نه جانم خیالت راحت باشه، بد به دلت راه نده ایمهمه علم پیشرفت کرذی میری ازمایش  ایشالا بچه سال ...

مرسی عزیزم برام دعا کن  این سری خدا بهم داد سالم باشه 

مرسی عزیزم برام دعا کن  این سری خدا بهم داد سالم باشه

آزمایشات لازمو بده بعد باردار شو. اصلا همینطوری اقدام نکن

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
آزمایشات لازمو بده بعد باردار شو. اصلا همینطوری اقدام نکن

ازمایش ژنتیک دادم  هول اگزوم. و دوتا ژن معیوب داشتم  و با همسرم کلا یه ژن مشترک داریم  

ولی باز میترسم دیگه پچه اولم هم مشکل ژنتیکی داشت فوت کرد

ازمایش ژنتیک دادم  هول اگزوم. و دوتا ژن معیوب داشتم  و با همسرم کلا یه ژن مشترک داریم &nbs ...

بهت نگفتن باید چیکار کنی؟؟ پی جی دی یا هیچ پیشنهادی ندادن دکترا بهت؟؟؟

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
بهت نگفتن باید چیکار کنی؟؟ پی جی دی یا هیچ پیشنهادی ندادن دکترا بهت؟؟؟

چرا وقتی باردار  شدم برم cvs

بشم از جفت ازمایش میگرن هفته یازده

چرا وقتی باردار  شدم برم cvs بشم از جفت ازمایش میگرن هفته یازده

یکی از دوستام مشکل ژنتیکی داشت همین حرفو بهش زدن ولی وقتی آمینو سنتز شد جنین مشکل داشتو رفت بستری شد برای سقط. به نظرم برو آی وی اف کن خودتو اذیت نکن . ببخشید نظرمو گفتم چون دوستمو دیدم شرایطشو.

بهترینها  برات رقم بخوره باردارم دعات کردم کلی❤️❤️❤️