2777
2789

سلام . لطفا اگر جراح بینی فوق طبیعی تهران می‌شناسید معرفی کنید ، فقط خواهشا اگر واقعا کار طرف طبیعیه معرفی کنید ، هرچقدر میگردم یه جراح که کارش طبیعی باشه پیدا نمیکنم ، تازگیا بینی هایی که از ده فرسخی معلومه عملیه رو میذارن زیرش تیتر میکنن طبیعی

💍🩷

دکتر خودم هیچ کس نمیفهمه عمل کردم فقط عیب بینیم رو گرفت همه بهم‌میگن خوشبحالت خدا چه بینی خوبی بهت داده😂😂😂

کلا هیچ کس رو فانتزی عمل نمیکنه

دکتر علی قارونی

زمانی که من عمل کردم ونک بود الان نمیدونم کجاست مطبش ،من سال ۹۵ عمل کردم

دکتر خودم هیچ کس نمیفهمه عمل کردم فقط عیب بینیم رو گرفت همه بهم‌میگن خوشبحالت خدا چه بینی خوبی بهت د ...

عزیزم میشه لطفا یه عکس بدی از خودت ببینم ، چون من اسم ایشون رو سرچ میکنم تصاویر فقط فانتزی و نیمه فانتزی هستن کار طبیعی نمیبینم

💍🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر خودم هیچ کس نمیفهمه عمل کردم فقط عیب بینیم رو گرفت همه بهم‌میگن خوشبحالت خدا چه بینی خوبی بهت د ...

این موضوع که جراح طبیعی پیدا نمیشه بخاطر چیه دقیقا؟ این سبک خواهان نداره تو ایران؟ یا کسایی که طبیعی عمل میکنن اجازه نمیدن آرشیو شه عکساشون؟

💍🩷
این موضوع که جراح طبیعی پیدا نمیشه بخاطر چیه دقیقا؟ این سبک خواهان نداره تو ایران؟ یا کسایی که طبیعی ...

تا جایی که من اون‌موقع مطب ایشون میرفتم بیشتر طبیعی عمل میکردن، منم چون خواهان‌طبیعی بودم‌بهشون مراجعه کردم و همه کسایی که بامن عمل کردن هم همشون طبیعی جراحی شده بودن حالا شاید بیشتریا فانتزی میخوان ایشون به دلخواه مریضشون فانتزی عمل کنه ولی واقعا بینی من طبیعی شده، قوس عجیب غریب نداده و هرکس میبینه میگه خوش بحالت خدا چه دماغی بهت داده و متوجه جراحی بینیم تا بحال کسی نشده...