2777
2789
عنوان

آخه کی درست میگه!؟؟؟

258 بازدید | 6 پست

امروز رفتمک دکتر سونو  و جواب آز اسمیرمو نشون بدم گفت همه چی نرمال و طبیعیه

بعد معاینه کرد گفت زخم شدید داری باید فریز شه .اگه میخوای واسه بارداری اقدام کن اگه باردار نشدی بیا فریز کنم.

الان تو یه سایتی خانم دکتره نوشته بود وقتی اسمیر نرماله دیگه فریز نمیخواد و از دکترا انتقاد کرده بود.

حالا موندم به حرف کی اعتماد کنم

راستی دوستان کسی میدونه هزینه فریز چقدره؟

این چیزی که دکتر گفت واسه بارداری اقدام کن و ...بنظرتون اگه باردار بشم با وجود زخم خطرناک نیست؟؟؟؟؟

میشه برا سلامتی عزیزانم یک صلوات بفرستین❤🌺🌺🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیذونم به خدا منم رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم داری دارو داد مصرف کردم گفت داروهات که تموم شد بیا ببینم رحمت سالمه یا نه ولی من دکترمو عوض کردم اونم معاینه نکرد گفت دارو مصرف کردی خوب شده. سوال شما سوال منم هست چون میترسم الان باردار شم مشکلی واسه بچه باشه

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

نمیدونم من  ولی ایشا... هیچی نیست وبزودی زود صاحب ی نی نی سالم و صالح بشین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹