2777
2789
عنوان

صبح عُق بزنم بعد ازمایش بدم طوریه

113 بازدید | 18 پست

از وقتی باردار شدم صبحا همینجوری عق میزنم چون اصلا هیچی تو معده ام نیس ک بالا بیارم جز همون اب زردی واینا

حالا فردا ازمایش دارم ناشتا چیکا کنم؟

ربطی نداره 

میتونی آب هم بخوری 

ناشنایی ربطی به آب نداره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

از خود آزمایشگاه بپرس راهنماییت میکنن گلم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن نباید بالا بیاری جواب ازمایش اشتباهمیشه

مگه آرمایش تحمل گلوکز داری؟! 

فقط اون آزمایشه که وقتی محلول رو خوردی نباید استفراغ کنی... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بله همین

یه آزمایش ناشتا ازت میگیرن که تهوع اشکالی نداره 

ولی وقتی محلول رو خوردی نباید بریزی... باید هر جور شده تحمل کنی 

وگرنه هی باید تکرار کنی 

کار خودت عقب می افته 

نترس محلولش خیلی خوشمزه است مثل شربت آبلیمو میمونه بهش آبلیمو اضافه کن اگه خیلی شیرینه آب بریز توش 

تو اون مدت هم آب خنک بخور البته فقط آب مجازی که بخوری

من آب خنک جلوی تهوعمو میگیره...