2777
2789
عنوان

دلت چی میخواد که الان بنویسی شاید خدا دید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 38 پست
این روزا تووو تمام تاپیک ها همینو نوشتم فقط  مادر بشم دوباره بچه سالم

منم مثل خودت ..

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۱۷ سال امسال، سال باخیر حاجت روا شدنم باشه

و قبولیم تو آزمون و با خیر امسال استخدام بشم

ترک اعتیاد و به راه راست هدایت شدن یه جوونی که هروقت می بینمش واقعا دلم برای پدر و مادرش میسوزه من وقتی دستهای زحمتکش پدرش رو می بینم جای اون شرم میکنم الهی خدا به فضلش به اون جوون و زندگیش نظری کنه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

قربونت برم

من فقط خودتو عزیزاتو واسه خودمو عزیزام میخوام😔❤️🤲

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خدا دید چقدر برای زندگیم تلاش کردم چقدر زور زدم ولی خب پاشید سپردم ظالما رو دست،خودت  عاقبت ب ...

ناامید نباش شاید روزهای خوبی در انتظارته خبر نداری ازش بخواه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

خداوند داناي ضمير تمام موجودات است و او ميشنوند بدون آنكه نياز به صدا باشد و ميبيند بي آنكه نوشته شود . 

خداوندا آرامش و محبت و سعادت نصيب تمام بندگانت فرما و از شر اشرار به دور بدار 

خداوندا هر آنچه نيكي كه خود ميداني براي ما مقدر فرما به حق احسان و كرمت كه تو بخشنده و مهربان مطلقي