2777
2789

چون نمیخام بهت دروغ بگم یا پنهون کاری کنم .

اصرار کرد ک فکرم پیشت میمونه گفتم  صلاح میبینم بهت نگم .ولی حس بدی داشتم اگ پنهون کنم ازت .

گف ناراحت نشی ولی اونه(رل سابقم)(مدت زیادی مزاحمم میشد و در جریان بود)

گفتم نه خانمه ولی جان من نپرس خودم بخام میگم ‌

الان پشیمونم چرا اصلا اینو گفتم😭😭

همسر سابق نامزدم امروز تماس گرف ک همو ببینیم ولی نامزدم ندونه .حس کردم ک باید برم بشنوم حرفاشو ولی نخاستم پنهون کاری کنم 

از طرفی میگفتم اون خانمه فک نمیکنم واکنش خوبی نشون میداد ب دیدارمون

خب چرا میگی اصن؟

همه چیو که قرار نیست بدونن

من والا یکی اینجوری بهم بگه خیلی کنجکاو میشم

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی می بینیش؟ خیلی خیلی مهمه حرفای اون رو باید بطنوی اصلا خودت باید باهاش تماس می گرفتی تا ببینیش. ممکنه دروغ یا بزرگنمایی بگه ولی خودت دستت میاد خیلی چیزها. حتما برو و ببین چی می گه. به نامزدت هم نمی گفتی بهتر بود. 

کی می بینیش؟ خیلی خیلی مهمه حرفای اون رو باید بطنوی اصلا خودت باید باهاش تماس می گرفتی تا ببینیش. مم ...

عصر میبینمش 

اره اگ نرم همش فکرم مشغولشه 

قبلا صحبت کردیم راجب علت جدایششون 

ولی میخام بشنوم چ حرفی میخاد بگ