2777
2789

دیگه وقتی بمیریم دغدغه ای نیست؟ شاید اگه آدم بمیره به میزانی که این ور سختی و دغدغه داشتیم اگر بمیریم کمتر باشه چطور میسه به آرامش برسیم کی به آرامش میرسه آدم کی میشه ذهنش خالی شه من خیلی دلم میخواد این دغدغه ها تموم شه امیدوار بودم اگر بمیرم تموم شه خیلی به این سوال فکر میکنم آدم بمیره آرامش داره یا دغدغه ای رو دیگه احساس نمیکنه یا نه به حدی دوست دارم این رو تجربه کنم رفتم بهشت زهرا سر قبر هر کسی که تازه فوت شده فاتحه فرستادم گفتم من شمارو نمیشناسم ولی خواهش میکنم برام دعا کنید مرگم نزدیک شه لطفا دلم میخواد خیرات کنم برای مرده ها دعا کنن من بمیرم خیلی خستم از خودم خستم از خودم متنفرم اگر دست خودم بود خودمو شکنجه میدادم انقد میزدم تا تموم شه آخه چرا من اینطور آدمی شدم و برای هدفم کافی نیستم و نبودم همچنین نخواهم بود هدفی که بهم فرصت داد بهش رسیدم چرا زندگی تموم نمیشه 

اخ چقدر من توام یا تو من

رازیم بمیرم فقط ذهنم پاک بشه

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا نمیدونم  ولی از وقتی زندگی پس از زندگیو دیدم  حس میکنم بمیریم و گناهامون کم باشه خوشبحالمونه   

ولی اگ با خودکشی بمیریم  خب  همینجا زجرمونو بکشیم باز ی وقتی میمیریم تموم میشه  ولی اونجا ابدیه دیگه زجرمون

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
اخ چقدر من توام یا تو من رازیم بمیرم فقط ذهنم پاک بشه

خیلی سخته خودم باعثش شدم صبحا پا میشم صورتمو میبینم دلم میخواد مشت بزنم توش از خودم چندشم میشه آدم مضخرف و بدرد نخور چندشی هستم

فدای دلت چقدر دلت پره مث من 

همش از خودم پره نمیتونم وجود خودمو تحمل کنم 

اگر خودمو بکشم بیچاره پدر مادرم تو خرج میفتن برای آدمی مثل من ک لاشه شو کفتار هم نمیخوره بخاطر من قبر بخرن گرونه حیف این پدر مادر که بچه شون منم

خیلی سخته خودم باعثش شدم صبحا پا میشم صورتمو میبینم دلم میخواد مشت بزنم توش از خودم چندشم میشه آدم م ...

این فکرو نکن 

البته در حالی ک خودمم مثل توام در این حد ک کارم رسید ب خود زنی و کارت قرمز

منی ک رتبه دو رقمی کشوری بودم چی ب  سرم امده خدایا

خدایا من تو زندگیم ی اشتباهی کردم خب گفتم گوه خوردم مر حلقم عرورمو شکستم گفتم گوه خوروم چرا انقدر عذابم میدی چرا

یهنی من در حق ی بندت خوبی نکردم؟

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

من وقتی به مرگ فکر میکنم به شدت دلم برای بچه هام میگیره و مادرم اینکه بچه هام چقدر بدون مادر بی پناه میشن همیشه پدرم میگفت من از خدا پنجاه سال عمر خواستم بچه هام به سر و سامون برسن وقتی پنجاه بود هر سه ازدواج کرده بودیم و بچه داشتیم اون وقتا نمی فهمیدم چرا هی میگفت الان می دونم چون نگرانمون بود و بعدش رفت متاسفانه 

واقعا نمیدونم  ولی از وقتی زندگی پس از زندگیو دیدم  حس میکنم بمیریم و گناهامون کم باشه خوش ...

من ۵ ساله دارم زجر میکشم خیلی دوست دارم بمیرم اگر نماز حاجت بخونن برام به نیت اینکه بمیرم تاثیر داره؟

همش از خودم پره نمیتونم وجود خودمو تحمل کنم  اگر خودمو بکشم بیچاره پدر مادرم تو خرج میفتن برای ...

چرا در مورد خودت اینطوری صحبت میکنی؟ چیشده که اینطوری شدی؟ ناگفته نماند منم از خودم بیشتر حرصی میشم دائم وسواس فکری 🤦‍♀️اما این طرز صحبت کردن درمورد خودت درست نیست

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

تو افسرده شدی 

متاسفانه

برو خودت رو درمان کن میل به زندگی در تو بیشتر میشه بعدش شروع کن به از بین بردن دغدغه هات 

انسان خلق شده تا زندگی یک نواختی نداشته باشه 

همین دغدغه ها انسان رو از یکنواختی در میاره 

اگر سالمی و دغدغه دوا و دکتر نداری خدارو شکر کن 

زندگی خیلی زیباست کافیه  بهش  بها بدی و ازش لذت ببری