2777
2789

همه چیز بستگی به کارت داره . 

البته اوایل ممکنه جابزنی 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میکاپ کار میکنید؟

بله 

اما درحال حاضر کار نمیکنم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بله  اما درحال حاضر کار نمیکنم

خب میتونید راهنماییم کنید چطور آموزش ببینم؟

یه عده هستن هزینه های به شدت بالا میگیرن سالن های مطرح هستن و یه عده دیگه هزینه های کمتر ولی خب سالنشون  خیلی مطرح نیست‌

و اینکه همه لوازم آرایش رو همون ابتدا همه رو باید بخرم؟

اخه یه نفر بهم گفت از لوازم خودم استفاده میکنی و آموزش میبینی کلشم گف میشه ده جلسه اینا

خب میتونید راهنماییم کنید چطور آموزش ببینم؟یه عده هستن هزینه های به شدت بالا میگیرن سالن های مطرح هس ...

خانومی شما چیکار کردین؟رفتین یادبگیرین؟

منم خیلی به ارایشگری مخصوصا میکاپ علاقه دارم ولی هم هزینش خیلی بالاس همم میترسم کارم نگیره 

خانومی شما چیکار کردین؟رفتین یادبگیرین؟منم خیلی به ارایشگری مخصوصا میکاپ علاقه دارم ولی هم هزینش خیل ...

سلام عزیزم

نه

برای میکاپ اقدام نکردم

بخاطر هزینه و ریسکش

هرچی مشورت میگیرم میگن اول یه لاین دیگه رو امتحان کنید که کم هزینه باشه تا ببینی اصلا میتونی با اون محیط کنار بیای یا خیر

به من گفتن برو بافت مو خیلی کم هزینه تر هست اما من خیلی بافت مو دوست نداشتم احتمالا لیف ابرو و مژه برم آموزش ببینم

شما هم یه لاین کم هزینه فعلا شروع کن تا ببینیم چطور میشه

یه مدت اول باید فکر سود کردن رو نکنی هر کاری تا حرفه ای بشی کلی باید خرج کنی و صبور باشی

دقیقا

برا لاین های دیگه هم فک‌کنم این صبوری باید باشه منتها میکاپ خیلی حساس تره

سلام عزیزمنهبرای میکاپ اقدام نکردمبخاطر هزینه و ریسکشهرچی مشورت میگیرم میگن اول یه لاین دیگه رو امتح ...

منم بافت اینارو دوس ندارم اصلا ناخن با میکاپو دوس دارم اونم همه میگن ناخن دست توش زیاد شده نمیدونم وسیله هاش گرونه هرکی یه چی میگه میکاپم اره هزینش خیلی بالاس منم میخوام حرفه ای یاد بگیرم دیروز از مریم یکتا کلاس خصوصیشو پرسیدم ۴۵ ملیون گف مدرکشم ۸۵۰ ملیون😐

ولی کلاسای گروهی ۱۲ ملیون هستش ولی منم خیلی میترسم 

ولی اینم میدونم که اگه میکاپو حرفه ای یاد بگیرم تو شهرستانمون معروف میشم چون شهرستانمون یه جای معمولی و سطح پایین نیس اصلا ولی با این حال میترسم ریسک کنم 

منم بافت اینارو دوس ندارم اصلا ناخن با میکاپو دوس دارم اونم همه میگن ناخن دست توش زیاد شده نمیدونم و ...

ببخشید الان پیام میدم منم میخوام شروع کنم گفتید ۸۵۰ میلیون برای یک مدرک 😐😐😐

شما گرفتید