2777
2789
عنوان

خوابتونو دست کم نگیرین واقعیته

63 بازدید | 7 پست

دیشب خواب دیدم دندون شوهرم لق شده صبح که از خواب پاشدیم زنگ زدن پسر عمه ش جوون دیشب سکته کرده مرده امروز روز نحسی بود واس ما

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آیت الکرسی میخونم صدقه هم میدم ولی بازخوابم تعبیرمیشه به بدترین شکل😢😭راه حل های دیگه ای ندارین؟

خواب رو تا وقتی تعبیر نکردی مثل تیری تو چله کمانه که زه رو هنوز رها نکردی مامان من وقتی خوابی میبینه صدقه میده برای سلامتی امام زمان و میگه خواب دیدم یا محمد تعبیرش کن یا علی و عقیده اش اینه اهل بیت برای ما هیچ وقت بد نمیخوان😊

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

آهان یعنی نریم سراغ تعبیرکردنش وتوسل کنیم به امامان دزسته

بله اگه یقین داشتین خوابتون بد هست هیچ وقت تعبیرش نکنین

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴