2777
2789

روک و صاففف میگم پووول میخووام🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای قر‌و فر راحت میده لباس وارایشگاه ووسیله ارایش و... 

ولییییی برای اثاث خونه جون میده پول نمیده یه فرش اشپزخونه خریده بودم پارسال دوماه قایم کردم یواش یواش پختمش بعدفرشو رو کردم

بگو با مامان جون( ننه سلیطه ات) رفتیم بیرون ی چیزی دید خیلی خوشش اومد منم با خودم گفتم بخرم براش غافلگیر بشه بس ک برام عزیزه ( میخوام سر ب تنش نباشه) بعد ی چیزی بخرید بقیه پولم بزارید تو جیب

پول وَده ....پول زورررروَده😅😅

بایه چماق تودست بالاسرش باشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

براحتی میده ، بستگی به جیبش داره .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من شاغلم بازم پول میگیرم.چرا نمیکنی؟؟؟ زن باید از سوهرش پول بگیره.

به غرورمم بر میخوره از کسی درخواست چیزی کنم(میدونمم خوب نیست)

خودش هر ماه یه مقدار میزنه حسابم

خودمم یه کارایی میکنم یه درامدی دارم

🖇❤️

شعور داشته باشه میده نداشته باشه ترجیح میدم سکوت کنم  بی پولی رو ترجیح میدم به اینکه درخواست ...

خیلی این روش رفتم.ولی نع بخاطرشعور ازروی زرنگی امروزوفردامیکرد.تاپول دستش برسه به ریتم خودشون ازش پول میگیرم.خودت نکش کنار.خیلیا عاشق اینن طرف خودش کناربکشه و سکوت کنه.هیچ جای دنیا ب کسی که اعتراض نکنه چیزی نمیدن

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

کارتش دستمه اماشماداحت بگوپول لازمم مثلابراارایشگاه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖