2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی اومده خواستگاری؟یا کسی بهت معرفیش کرده؟

چند وقت باهم حرف میزدید؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ینی اومده خواستگاری؟یا کسی بهت معرفیش کرده؟ چند وقت باهم حرف میزدید؟

یکی بهم معرفی مون کرده بود وقتی همو دیدیم گفت خوشش اومده و میاد که خونواده مم ببینه بعد دیگه یبار تلفنی سه روز پیش حرف زدیم که گفتم من قبلا یبار نامزد کردم گفت ایرادی نداره ممکنه برای هر کسی پیش بیاد ولی سه روزه دیگه هیچ خبری ازش نیست. الان نمیدونم تا قبل از اینکه اون بگه تمومه خودم بگم؟ یا سکوت کنم؟یا چی؟

یکی بهم معرفی مون کرده بود وقتی همو دیدیم گفت خوشش اومده و میاد که خونواده مم ببینه بعد دیگه یبار تل ...

چقدر خوب ک گفتی 

ولی گویا ایشون مشکل داشته با این قضیه 

عزیزم هیچی نگو و لطفا فراموشش کنید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ینی پیام خداحافظی هم ندم؟

نه عزیزم اصلا هیچ پیامی نده 

بعد به نظرتون اون پیام تموم شدن بده اگه؟بهتر نیست من زودتر پیام تموم شدن بدم؟

دختر خوب اصلا نیازی نیست شما کاری کنید.

اگه خودش بخاد دوباره زنگ میزنه شما هم اصلا نپرسید این مدت کجا بوده . زنگ هم نزد دیگه فراموش کن

کنجکاویی ک میخایی بدونی واقعا شده یارفرصت نکرده بهت زنگ بزنه؟

درسته پس سکوت میکنم. مرسی

افرین 

منتظر نفرات بعدی باش ک میان 

ایشون رو کلا پاک کن