2777
2789
عنوان

چیکار کنیم دستپختمون خوب بشه؟🥺

409 بازدید | 30 پست

پیشنهاد بدین برای کسی که تا حالا جدی آشپزی نکرده

من خیلیییی عاشق آشپزی ام ولی نمیدونم چیکار کنم که دستپختم خوب باشه

همش استرسشو دارم و دنبال اینم یاد بگیرم چیکار کنم

زیاد غذا بپزم درست میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان کلی پیج و کانال آشپزی هست.ریز نکات رو هم‌ میگن

از اونا ببین و تمرین کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

خیلیا ارثی دستپخت شون خوبه😍

مثلا من دستپختم به مامان بزرگم رفته😅

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

پیاز داغ زیاد ..... و خوب سرخ شده 

یا شوری یا تندی ، یکی از این دو رو. زیاد کن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اصول اولیه یاد بگیر  پیج نواب ابراهیمی خیلی خوبه ساده و روان توضیح میده

اعتقادی به پخت گوشت نداره ولی  

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اعتقادی به پخت گوشت نداره ولی    

دیگه پخت گوشت یکم سلیقه ای هم هست 

من خودم‌گوشت رو له میپسندم تو دهن اب بشه اما یکی دیگه نه 

در کل اصول اولیه خوب میگه

فعلا امضا ندارم