2777
2789

عزیزان من به مرحله ایی از زندگیم رسیدم که حس میکنم مسلمان بودنم کافی نیست و خیلی خیلی باید ایمانم قوی تر بشه و خیلی همچی رو سرسری گرفتم صرفا چادری بودن و نماز خودن کافی نیست باید بعضی گناهانی که کردم رو جبران کنم الان بنظرتون چیکار کنم چه کتاب هایی بخونم بهم کمک میکنه و چکار هایی باید انجام بدم تا مسلمان واقعی باشم

اگه حس میکنی از خدا دور شدی شب قدر و بین دو نماز حتما دعا کن معجزه میکنه برات 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها مسیر استاد پناهیان رو گوش بدید...

برای ظهور آقا جانمون، موفقیت  و خوشبختیم یه صلوات بفرست.سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم/اخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم.من،بهارِ💮زمستانم⁦⁦❄️⁩.    تاپیک های شعر،من رو تگ کنید...

زندگی پس از زندگی رو ببین خیلی کمکت میکنه 

سعی کن در کنار واجبات دل اطرافیان ازت آزرده نشه 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگه حس میکنی از خدا دور شدی شب قدر و بین دو نماز حتما دعا کن معجزه میکنه برات 

ممنون عزیزم 

میخوام اطلاعاتم رو نسبت به دین و اسلام بیشتر کنم شما اسم کتابی نمیدونید که تهیه کنم

سلام...به نظرم ارتقا و تقویت ایمان با اذن و اجازه خداست....از خدا و امامان مخصوصا امام زمان(عج) بخواه تا کمکت کنن ایمانتو تقویت کنی...

علاوه بر این خواندن دعای غریق در این روز های نزدیک ظهور برای حفظ ایمان بسیار موثره

معنی سوره ها و اذکاری که توی نماز میگین رو اگر بلد نیستین یاد بگیرید و نمازتون رو با حضور قلب و آگاهی از اینکه دارید چی به زبون میارید بخونید ، خودش خیلی کمکتون می کنه و اینکه الان یه فکر افتادین انشالله خدا خودش راه هایی رو جلو پاتون میذاره تا بیشتر بشه ایمانتون ، از شب قدر و احسا هم غافل نشید که بهترین زمانه