عزیزان من به مرحله ایی از زندگیم رسیدم که حس میکنم مسلمان بودنم کافی نیست و خیلی خیلی باید ایمانم قوی تر بشه و خیلی همچی رو سرسری گرفتم صرفا چادری بودن و نماز خودن کافی نیست باید بعضی گناهانی که کردم رو جبران کنم الان بنظرتون چیکار کنم چه کتاب هایی بخونم بهم کمک میکنه و چکار هایی باید انجام بدم تا مسلمان واقعی باشم
اگه حس میکنی از خدا دور شدی شب قدر و بین دو نماز حتما دعا کن معجزه میکنه برات
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای ظهور آقا جانمون،موفقیت و خوشبختیم یه صلوات بفرست.سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم/اخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم.من،بهارِ💮زمستانم❄️. تاپیک های شعر،من رو تگ کنید...
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
معنی سوره ها و اذکاری که توی نماز میگین رو اگر بلد نیستین یاد بگیرید و نمازتون رو با حضور قلب و آگاهی از اینکه دارید چی به زبون میارید بخونید ، خودش خیلی کمکتون می کنه و اینکه الان یه فکر افتادین انشالله خدا خودش راه هایی رو جلو پاتون میذاره تا بیشتر بشه ایمانتون ، از شب قدر و احسا هم غافل نشید که بهترین زمانه