2777
2789

4روزه رفته سره کار روزی که میرفت دید کلا تو خونه یه بطری اب داریم منم تو این شهر غریبم هیچ جا را بلد نیستم برم از دیروز کلا یه بار جواب داده میگه نمیتونم جواب بدم با اینکه کلا بیکاره اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم میرم میگردم جاهارو یاد میگیرم خریدامو میکنم یه گوگل مپ بزن دیگه خواهرم🚶🏻‍♀️

بعد شماره همکاراشو نداری؟هتلی چیزی...نگفتی چیزیش بشه از کجا بفهمی؟...باید چهارتا شماره گرفته باشی قبلش انقدر به همون شماره ها زنگ میزدم که یاد بگیره گوشیشو جواب بده یعنی چی ۴ روزه بی خبری!☠️

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
از نظر پولی مشکل نداریم اصلا

دیگه تو این زمونه غریبی معنی نداره عزیزم، با اسنپ فود، دی جی کالا و... هزارتا برنامه هست سفارش بده میارن دم خونه تحویلت میدن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
صبح زنگ زدم جواب نداد دیگه ام زنگ نزد بگه چرا زنگ زدی

وا...خب باز بزن نگران نمیشی بعد این همه جواب نمیده؟ما یه دستشویی میریم تو فاصلش مامانم سه بار بهمون زنگ میزنه کجایین🤣

دیگه تو این زمونه غریبی معنی نداره عزیزم، با اسنپ فود، دی جی کالا و... هزارتا برنامه هست سفارش بده م ...

اسنپ فود که همه جا نداره خود من یه سفارش دی جی کالام سه هفتست طول کشیده بیاد

بلاخره تو اون شهر قراره زندگی کنی شروع کن به یادگرفتن جاها  رو پای خودت بایست  دیگه زنگ ...

من تابستون یه مشهد خواستم برم بعد ۱۲ سال نرفته کل کوچه های هتل تا حرمو حفظ شده بودم با ادرس جاهای تفریحی رو یه میانبر از دستم در نرفت🦦😂

یعنی چی یکی اطراف خونشو بلد نیست☠️💔