2777
2789
عنوان

دوستان لطفا...

122 بازدید | 8 پست

سلام امیدوارم سال خوبی کنار عزیزانتون داشته باشید

یه موضوعی هست ک دوسدارم نظرات بقیه رو بدونم

من دیپلمم نظام قدیمه و دوران دبیرستان و کنکور دوران خوبی نبود و موفق نشدم و رفتم رشته حسابداری

یکسالی هس ک لیسانسمو گرفتم و برای ازمون استخدامی و ارشد میخوندم ولی تو تمام این چندسال ک گذشت برا کنکور ناموفقی ک داشتم حسرت میخوردم و میگفتم دیگه گذشته وسن من ب کنکور نمیخوره و...‌ از این حرفا

ولی درموردش تحقیق کردم شرایطش با زمان خودم متفاوته و از سختی پشت کنکور موندن هم اگاهم

رشته داروسازی و فیزیوتراپی هم دوسدارم و علاقم نسبت ب رشته حسابداری از بین رفته و تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم و نمیدونم واقعا تصمیمی ک گرفتم درسته یانه؟!

همون رشته خودمو ادامه بدم یا کنکور بدم؟!

بخوامم استخدامی بخونم زمانش تقریبا با کنکور یکیه

نه به نظرم فایده نداره 

چون تاثیر امتحانات نهایی سال به سال داره زیاد تر میشه و باید هر سه سال آخر دبیرستان رو ترمیم معدل شرکت کنی 

میتونی؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
نه به نظرم فایده نداره  چون تاثیر امتحانات نهایی سال به سال داره زیاد تر میشه و باید هر سه سال ...

خب تحقیق ک کردم گفتن باید دوازدهم رو امسال ترمیم کنم برا سال دیگه هم یازدهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تحقیق ک کردم گفتن باید دوازدهم رو امسال ترمیم کنم برا سال دیگه هم یازدهم

خب پس اگه میتونی شروع کن بخون 👌

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
از ترمیم ک مشکلی نیس ولی یکم بخاطر شرایط دودل شدمه

نه دیگه مشکلی نیست 

بکوب بشینی بخونی اوکیه 

اگه خواستی شروع کنی پکیج الماس ماز رو ثبت نام کن تا آخر ساپورتت میکنه، عالیه

پکیجش چجوریه

پکیج الماس اش اینجوریه که هم برای کنکور درس میدن، هم امتحانات نهایی 

و هرچی که به ماز اضافه بشه خود به خود برای شمایی که الماس رو ثبت نام میکنی فعال میشه 

با ماز پیش بری قول میدم قبول میشی اون رشته ای که دوست داری رو، تبلیغ نیست بر اساس تجربه ست که میگم