2777
2789

سلام

بچها شوهر من مدتیه کلا بی دین و ایمان شده هرچی دوس داره میگه من نمیگم آدم مذهبی هستم اما بارها بهش گوشزد کردم صحبت کردم که اعتقادات هرکس به خودش مربوطه...توو خونه خودت هرچی دوست داری بگو اصلا به من چه هرکس رو توو گور خودش میزارن.. اما تووی جمع یا خونه حرمت نگه دار

من از پنجم عید اومدم شهرستان خونه بابام اینا و قرار بر این شد تا اول اردیبهشت که همسرم ماموریته منم با بچها اینجا بمونم...

دیروز که تعطیل رسمی بود همسرمم اومد گفت با خونوادت و داداشت اینا بریم بیرون که سیزده بدر نیستم غصه نخوری وازاین حرفا.....

یه کم با داداشم مشروب خوردن و توو حال و هوای خودش نبود شروع کرد فحش دادن و اعصاب خوردی پیش اوردن...منم میدونستم توو حال خودش نیست هیچی نگفتم موقعی که رسیدیم خونه زد به سیم اخر و توو حیاط مامانم شروع کرد چندتا فحش به دین و قران و فلان دادن...بابامم ادم مقید و‌آبرو داری هست چندین ساله توو محل همه به صداقت و ایمان و آبروش قسم میخورن...من از خجالت مردم...خودشم زد بیرون از خونه و دیشب کلا بدون خداحافظی رفت خونه خودمون که فردام بره ماموریت کاری....

حالا یا از روی خجالت بود یا هرچیزی نمیدونم

بعد...

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تو حال خودش نبوده 

گیر نده به بنده خده 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

بعد بابامو کاردش میزدی دور از جون خون نمیومد انقدر که اعصابش خورد بود هم‌بخاطر فحش هم ابروش توو در و همسایه...ازدیشبم من یه چشمم خونه یع چشمم اشک....که چرا اینجوری شد 

بابام گفت ازحالا شوهرت حق نداره پا توو خونه من بزاره وقتی احترام و حرمت نگه نمی‌داره..مامانمم از اونور.....

منم از شوهرم بی‌خبرم فقط میدونم رسیده خونه خودمون شهرستان....

نمیدونم کار درست چیه... خیلی ناراحتم بچها

پدرتون پسرش هم مشروب خورن ماشالله، دیگه باید خودش از چند و چون ماجرا باخبر باشه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
الهی بگردم تو که کاری نکردی 

خیلی ناراحتم..بابام میگفت با این بی حیا زندگی نکن....من دوتا بچه کوچیک دارم........دوس دارم زمین باز شه برم تووش