2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی. 

یک پیمانه دکلره سفید واکسیدان 6 بزن دکلره خوب بخر پایه 8بهت بده. 45 دقیقه مکث بده بشور هیچ اسیبی نمیمونه موهاتو توفویل بگیری قسمتی که میخوای لایت کنی اصلاسشوارنگیری. بعدش دکلره فانتزی ابی بزن دکلره هایه فانتزس توبازاهستش من کیلویی میخرم ولی شمابسته ای بخر 50گرمی پودرهاش ابیش هم چندرگ داره اقیانوسی اش خوش رنگ ممیشه

من همیشه ابی میزدم خودم

باید دکلره کنی وگرنه خیلیی تیره میشه ولی قشنگ میشه

واریاسیون ابی برند دیفرنت یا مارال بخر بعد ۱ و نیم برابرش اکسيدان ۹ درصد یا ۶ درصد بریز بعد بزار موهات بمونه هرچقدر بیشتر بمونه بهتر رنگ میگیره ولی تیره میشه 

ولی خیلی خوب میشه اگرم میخای دکلره کنی اول موهاتو با پودر دکلره ابی و اکسیدان ۶ یا ۹ رنگ کن بعدش بزار بمونه تا موقه ای که روشن بشه تقریبا زرد طلایی بشه بعدش دوباره همین ترکیب رو بزار و بزار بمونه تا بشه کرمی و زردی نداشته باشه بعدش واریاسیون ابی رو همینجوری که گفتم درست کن و همون اندازه ترکیب واریاسیونت اب بهش اضاف کن و بزار رو موهات ماساژ بده تا موقه ای که رنگ دلخواهت بشه

چیزی بود تا ساعت ۴ بپرس چون بعدش میرم سر کار